Strike: Detektivní seriál od J.K. Rowling se dočká pokračování

Strike: Detektivní seriál od J.K. Rowling se dočká pokračování | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Další řada příběhů s detektivem Cormoranem Strikem bude adaptací románu Smrtící bílá.

J.K. Rowling se nejvíce proslavila tím, že vytvořila magické universum Harryho Pottera. Ale jako spisovatelka se nevěnuje jen fantasy žánru. Pod pseudonymem Robert Galbraith píše také detektivní knihy, kdy je hlavním hrdinou soukromý detektiv jménem Cormoran Strike.

A protože se jedná o populární knihy, samozřejmě se dočkaly seriálové verze nazvané jednoduše Strike (v některých zemích C.B. Strike). Ta má zatím tři série, kdy každá adaptuje jednu knihu (Volání kukačky, Hedvábník a Ve službách zla). 

Každá ze tří řad se dočkala velmi pozitivního přijetí, takže není divu, že tvůrci se rozhodli, že zfilmují také čtvrtý román, který vyšel v minulém roce a nese název Lethal White (Smrtící bílá).

Pro fanoušky je tu dobrá zpráva, adaptace čtvrté knihy bude nejdelší. Zatímco první řada měla tři díly, tak druhá a třetí jen dva, čtvrtá nabídne rovnou čtyři hodinové epizody.

Zápletka knihy se zaměřuje na muže jménem Billy, který chce pomoci s vyřešením zločinu, u kterého věří, že ho byl v mládí svědkem. Problémem je, že si nepamatuje mnoho detailů a působí dost zmateně. Ale jak se postupem času ukáže, případ je mnohem temnější a komplikovanější, než se na první pohled zdálo. 

Do hlavních rolí se vrátí Tom Burke jako Cormoran Strike a Holliday Grainger jako Robin Ellacott. K nim se přidají nováčci Robert Glenister, Nick Blood, Joseph Quinn a Natasha O’Keeff. Režii všech čtyř dílů zajistí Susan Tully, scénář jako v případě předchozích dvou řad Tom Edge (první měl na starosti Ben Richards) s tím, že natáčení už začalo, ale datum premiéry ještě oznámeno nebylo. Na produkci se opět podílí J.K. Rowling, aby dohlédla na to, že i čtvrtá řada bude kvalitní adaptací její práce.

Čekání si můžete zkrátit pohledem do zákulisí natáčení první řady.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu