Sledujte zdarma seriál Cobra Kai, pokračování Karate Kid

Sledujte zdarma seriál Cobra Kai, pokračování Karate Kid | Fandíme seriálům
YouTube Premium
Zobrazit dalších 10 obrázků
První řada oblíbeného kung-fu seriálu je dostupná ke zhlédnutí zdarma s reklamami.

Seriálový nástupce Karate Kida Cobra Kai si odbyde premiéru třetí série během první poloviny příštího roku. Všichni zájemci o tento seriál k němu měli dosud přístup pouze skrze měsíční předplatné na službě YouTube Premium. YouTube ovšem změnil podmínky pro sledování svých vlastních seriálů označovaných jako YouTube Originals, kam patří vyjma Cobra Kai i seriál Impulse či Origin. Od 12. 9. se tak můžete na první řadu Cobra Kai podívat zcela zdarma, první epizodu si můžete přehrát níže.

Impulse: Nový trailer víc představuje 2. řadu, první si můžete rovnou přehrát zdarma
 

Jediný háček je v tom, že musíte překousnout reklamy. Služba YouTube Premium má ovšem i přes nové podmínky stále smysl. Všichni předplatitelé sledují obsah na YouTube zcela bez reklam a mají přístup k bonusovým materiálům o seriálech z dílny YouTube. Další výhodou je možnost zhlédnout nové série Cobra Kai a dalších titulů najednou, zatímco nepředplatitelům se budou epizody z nadcházejících sezón zveřejňovat postupně.

Kung-fu seriál s Ralphem Macchiem a Williamem Zabkou v hlavní roli se těší velké oblibě jak u diváků tak kritiků. Díky novým podmínkám pro sledování se jistě dočká nových fanoušků a na popularitě ještě vzroste. Již nyní je Cobra Kai nejúspěšnější seriál z řady YouTube Originals. Pro představu, první sezóna byla na Googlu šestým nejvyhledávanějším seriálem roku 2018 a na YouTube Premium si první díl pustilo přes 55 milionů diváků.

Od 24. 9. zpřístupní YouTube všechny seriály a filmy, které byly přístupné pouze předplatitelům YouTube Premium, volně ke zhlédnutí s reklamami. Více informacích najdete zde.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Karate Kid

22.06.1984 | USA
Drama
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu