Creepshow: Hororová série inspirovaná Kingem se odhaluje v novém traileru

Creepshow: Hororová série inspirovaná Kingem se odhaluje v novém traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Horová série Creepshow vypadá lákavě, nový trailer a behind the scenes jsou tady.

Záplava kingovek nejspíš jen tak neustane. Nejnovější trailer láká na hororový seriál Creepshow, který je tvorbou mistra strachu Stephena Kinga volně inspirován. Spisovatel před lety spojil síly s režisérem Georgem A. Romerem (Noc oživlých mrtvol) a napsal scénář pro první filmovou verzi Creepshow. Následovali další dva filmy, které se Kingovými povídkami pouze inspirovaly. Nyní se do tohoto hororového světa podíváme znovu společně se seriálovou adaptací, které na svět pomáhal producent Živých mrtvých Greg Nicotero.

Sérii jsme vám představili již dříve. Nově se dozvídáme, že seriál bude mít pouhých 6 epizod, ve kterých dostaneme celkem dvanáct příběhů, které mají na svědomí různí scenaristé a režiséři. Některé budou vycházet z povídek od Kinga, jiné byly vytvořeny speciálně pro seriál.

V seriálu se objeví Adrienne Barbeau, která si zahrála i v původní filmové verzi, dále Giancarlo Esposito (Volejte Saulovi), Tobin Bell (Saw), Tricia Helfer (Lucifer), David Arquette, který si zahrál ve všech dílech filmového Vřískotu, dále Dana Gould, Jeffrey Combs, Bruce Davison nebo DJ Qualls (Lovci duchů).

Na premiéru se můžete těšit již tento týden, dojde k ní 26. září. První recenzenti vcelku chválí a padají i velmi vysoká hodnocení, i když tu a tam se najde někdo, kdo seriál řadí pouze do lepšího průměru. Podle všeho nás na poli seriálového hororu čeká velmi solidní oldschoolová zábava plná odkazů pro znalce původního filmu, takže se máme na co těšit.
 
Trailer a behind the scenes ukazují několik nových záběrů a poodhalují atmosféru i děj seriálu, takže určitě zkoukněte, ať víte, co čekat.

Synopse: Lídři, kteří dříve vládli městu skrze strach a utlačování, brzy pocítí svou vlastní medicínu.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu