The L Word: Lesbický seriál se po letech vrací na obrazovky

The L Word: Lesbický seriál se po letech vrací na obrazovky | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Revoluční seriál se vrátí v prosinci.

Seriál The L Word, který běžel na stanici Showtime v letech 2004 až 2009 je svým způsobem zlomový. V dané době ještě nebylo úplně běžné, aby hlavními hrdinkami seriálu byly lesbické ženy. Nebylo tak divu, že si The L Word získal velmi rychle popularitu a kultovní status. 

A protože fandové už roky volají po pokračování, tak se nakonec Showtime rozhodla, že jejich přání vyhoví a tak se 8. 12. 2019 dočkáme startu série The L Word: Generation Q

Dobrou zprávou pro fandy je asi to, že nepůjde o reboot/remake nebo restart, ale pravověrné pokračování. Byť samozřejmě dojde na několik změn. Několik hereček z předchozích řad se vrátí (Jennifer Beals, Katherine MoennigLeisha Hailey), ale přibude k nim dosatek nových tváří, na které čekají zápletky řešící vztahy, sex nebo úspěchy a neúspěchy v současném Los Angeles.

Jako showrunnerka se představí Marja-Lewis Ryan, ke které se jako producentka přidá tvůrkyně seriálu The L Word Ilene Chaiken. Pilotní epizodu nové řady zrežíroval Steph Green, který pak vypomohl jako výkonný producent.

Soudě podle dosavadních materiálů by měli být fandové původních řad spokojení. Dočkáme se opět svérázných postav, pikantních zápletek nebo humoru. Seriál už asi nebude tak revoluční jak před 15 lety, ale to neznamená, že nebude mít své kouzlo.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu