Servant: První ukázky z nové série M. Night Shyamalana pro Apple TV+

Servant: První ukázky z nové série M. Night Shyamalana pro Apple TV+ | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Shyamalan chystá další mrazivou podívanou.

Streamovací služby často uzavírají dohody s výraznými herci a tvůrci a Apple TV+ není výjimkou. Streamovací platforma od Apple se rozhodla spojit síly s M. Night Shyamalanem, který se v posledních letech vrátil na výsluní (byť Skleněný nebyl asi to, co si fandové představovali).

Tvůrce Šestého smyslu chystá pro Apple seriál Servant, který bude tak trochu nepřekvapivě mysteriózní podívanou o dvojici v podání Lauren Ambrose a Tobyho Kebbella, která si najme chůvu pro své novorozeně. Ale jak se zdá, nebylo to zrovna dobré rozhodnutí.

Apple uvolnil dva krátké teasery k seriálu a rovnou vám prozradíme, že nečekejte hromadu záběrů, ale jde spíše o upoutávky, která mají navodit atmosféru, než být pořádnou ochutnávkou z projektu samotného. 

Je to podobný přístup, jaký volí například tvůrci American Horror Story, kdy nejdříve vypustí do světa nicneříkající ale mrazivé záběry a až později teasery a trailery, které odhalí více z toho, co se chystá. 

Servant je jedním z potenciálních pilířů Apple TV+, ale je otázkou, zda bude dostatečným lákadlem pro případně předplatitele. Přece jen, se Shyamalanem je to jako na houpačce. Někdy natočí něco, co svou kvalitou vyráží dech a jindy nabídne projekt, u kterého si říkáte, že tohle přece nemohl dát dohromady ten šikula, co stojí za Vyvoleným nebo Znameními

Uvidíme, do které kategorie se zařadí Servant. Dále bude v seriálu k vidění třeba Rupert Grint, premiéra by se měla odehrát v prosinci tohoto roku.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu