Crisis on Infinite Earths: V chystaném crossoveru se vedle Clarka ze Smallvillu vrátí i "jeho" Lois Lane

Crisis on Infinite Earths: V chystaném crossoveru se vedle Clarka ze Smallvillu vrátí i "jeho" Lois Lane | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Nakonec se opravdu dočkáme návratu hvězd se Smallvillu.

Seriálový crossover Crisis on Infinite Earths bude opravdu nabitý. Nedávno jsme se dozvěděli, že se ukáže herec Tom Welling, který si po letech zopakuje svou roli Clarka Kenta (aka Supermana) ze seriálu Smallville a nyní se tvůrci pochlubili, že se k němu připojí i jeho Loise Lane, kterou hraje Erica Durance. Ta se již objevila v seriálu Supergirl, ale až nyní se objeví společně s Wellingem (který mimochodem hraje v komiksovém Luciferovi) v několika epizodách z crossoveru.

Fanoušci tak dostanou jedinečnou příležitost vidět osudy těchto dvou postav po skončení seriálu Smallville. Tom Welling se jako jako muž z oceli objeví po boku dalších dvou Supermanů a sice Brandona Routha, který hrál ve filmu Superman se vrací a aktuálně působí jako jeden z hrdinů i v seriálu Legendy zítřka, a  Tylera Hoechlina ze Supergirl.

Když máme tolik Supermanů pohromadě, bylo by příhodné, kdyby se objevil i nějaký starý známý záporák, nejlépe pak Lex Luthor. Michael Rosenbaum, který Luthora ztvárnil ve Smallville se bohužel neobjeví, nicméně by se měl vrátit alespoň Jon Cryer, který hraje Lexe Luthora v Supergirl. A jelikož je premiéra ještě daleko, stále jsou možná další castingová překvapení. 

Crossover všichny hrdiny sjednotí, když na scénu přijde záporák Anti-Monitor (LaMonica Garrett), který chce všechny alternativní Země zničit. 

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu