Space Force: John Malkovich a Steve Carell míří do komediálního sci-fi seriálu od Netflixu

Space Force: John Malkovich a Steve Carell míří do komediálního sci-fi seriálu od Netflixu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Seriál, který si bude utahovat z plánu amerického prezidenta na šestou odnož amerických ozbrojených sil s názvem Space Force, nabírá obsazení.

Pokud alespoň zběžně sledujete politické dění v USA, tak vám jistě neuniklo, že prezident Donald Trump posvětil vznik takzvané Space Force, což je šestá odnož amerických ozbrojených sil, která se má zaměřit na "dobývání" vesmíru.

Hollywood: Jim "Sheldon" Parsons míří do dobové série od Ryana Murphyho
 

Už jen samotný název je podle mnohých důvodem k posměškům a stejně tak některé poměrně futuristické plány amerického prezidenta, které znějí spíše jako námět na sci-fi, než něco, co by se dalo realizovat. 

Není tak divu, že vznikne komediální seriál Space Force, který se právě na ono americké "dobývání" vesmíru zaměří. Jeho tvůrci jsou komik Steve Carell a Greg Daniels. Pánové spolu nepracují poprvé, stojí za americkou verzí Kanclu a netřeba připomínat, že Carell v ní hrál dlouhou dobu hlavní roli. 

Nepřekvapivě tak jednu z ústředních postav, generála Marka R. Nairda, který je pověřen dohledem nad vznikem Space Force, ztvární právě Steve Carell. K němu se přidá John Malkovich jako arogantní doktor Adrian Mallory, jenž nechce, aby se z vesmíru stalo bojiště. Ben Schwartz si zahraje intrikářského mediálního konzultanta F. Tonyho Scarapiducciho.Tawny Newsome ztvární ambiciozní pilotku Angelu Ali a Diana Silvers dostala na starost dceru generála Nairda Erin. 

Ve vedlejších rolích uvidíme Alexe Sparrowa jako ruského pozorovatele Yuriho ‘Bobbyho’ Telatoviche, Jimmyho O. Yanga jako pravou ruku Malloryho doktora Chana Kaifanga a Don Lake ztvární asistenta generála Nairda Brada Gregoryho.

Carell a Daniels budou na seriál dohlížet jako producenti a showrunneři. Režii minimálně dvou epizod (včetně pilotní) dostal na starosti Paul King. Datum premiéry zatím stanovaneno nebylo, ale předpokládá se, že Netflix komediální novinku uvede během příštího roku. Aktuálně probíhá natáčení pilotní epizody.

Obrázky v galerii jsou pouze ilustrační. 

Zdroj: Deadline

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu