Masters of Doom: Pilotní díl k seriálu o vzniku videohry Doom má režiséra

Masters of Doom: Pilotní díl k seriálu o vzniku videohry Doom má režiséra | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Víme, kdo si zahraje ústřední role v seriálu o herní společnosti id Software.

Pokud jste fandové legendární střílečky Doom, jistě víte, že za ní stojí společnost id Software. A ta má velmi šťavnatou historii. Jde o klasický případ toho, kdy dva kamarády, zakladatele id Software Johna Romera a Johna D. Carmacka, rozdělily spory o peníze a moc. 

Masters of Doom: Nový seriál představí divoké zákulisí vzniku legendární hry Doom
 

To je velmi detailně rozebráno v knize nazvané Masters of Doom od novináře Davida Kushnera z roku 2003, jejíž seriálovou adaptaci uvidíme na stanici USA Network. Tedy, pokud se jejím šéfům zalíbí pilotní epizoda, která se intenzivně připravuje. Nově bylo oznámeno, že se její režie ujme držitel Emmy Rhys Thomas. Ten sbíral zkušenosti především jako režisér legendární zábavné show Saturday Night Live.

Ústřední dvojici (ne)přátel Johna Romera a Johna Carmacka ztvrání Eduardo Franco (Šprtky to chtěj taky) a Patrick Gibson (Tolkien). K nim se přidá další John a to Karna (Lady Bird), který si zahraje Toma Halla, sympatického herního designéra, který se stane srdcem a duší id Software. Manželku Johna Romera Hannah ztvární Jane Ackermann (Neptune). Dále uvidíme Siobhan Williams (Welcome to Marwen) jako jednu z prvních profesionálních hráček Stevie Case a Petera Friedmana (Láska a jiné závislosti) jako Ala Vekoviuse, podnikatele, který Carmacka a Romera v jejich začátcích podporoval.

Už v minulosti bylo oznámeno, že scénář napíše Tom Bissell, který je autorem příběhů k několika videohrám, takže hernímu prostředí velmi dobře rozumí. Karty jsou tak rozdány dobře, Masters of Doom mají potenciál. Snad se ho tvůrcům povede využít a šéfové USA Network dají zelenou celé řadě.

Níže můžete kouknout na jeden z trailerů na nový videoherní přírůstek. Doom Eternal vychází 22. 11. na PS4, Xbox One, Nintento Switch a PC.

Zdroj: ComingSoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Doom

21.10.2005 | USA, Velká Británie, Česko, Německo
Akční, Dobrodružný, Horor
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu