Apple TV+ zveřejnil trailery ke třem rodinným seriálům, včetně Snoopyho

Apple TV+ zveřejnil trailery ke třem rodinným seriálům, včetně Snoopyho | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Přinášíme trailery ke třem rodinným seriálům od Apple TV+, ve kterých uvidíme Snoopyho ve vesmíru a novou variaci na Sezame, otevři se.

Streamovací služba Apple TV+ bude spuštěna již 1. 11. a ihned po uvedení budou mít předplatitelé k dispozici řadu nových seriálů. O Morning Show Jennifer Aniston a Reese Witherspoon, postapokalyptickému SeeJasonem Momoou či měsíčním For All Mankind jsme vás již dříve informovali. Apple toho na své službě ovšem nabídne mnohem víc a kromě obsahu pro dospělé bude cílit i na rodiny s dětmi.

Apple TV+: Kdy nová streamovací služba dorazí do ČR, kolik bude stát a co nabídne
 

Nyní Apple vypustil do světa trailery ke třem rodinným seriálům, které budou na Apple TV+ dostupné hned po spuštění. Prvním titulem je reboot seriálu z 90. let Ghostwriter. V nové verzi bude duch řádit v knihkupectví a přivádět k životu fiktivní postavy. Čtveřice kamarádů se bude snažit přijít na kloub podivným událostem a odhalit nevyřízené účty nadpřirozených sil. Každá epizoda se zaměří na jiné literární dílo, od klasik až po současné tituly.

Dalším seriálem je loutkový Helpsters, za kterým stojí tvůrci série s Elmem Sezame, otevři se. Po zhlédnutí ukázky je jasné, že Helpsters půjdou ve stopách svého předchůdce. Na děti čekají nová chlupatá monstra, hudební čísla, edukační prvky a kouzla. Obsah pro děti na Apple TV+ má prý za úkol v dětech podnítit kreativitu a zvědavost.

Nejzajímavějším projektem je návrat Snoopyho v moderním kabátku. Série Snoopy in Space přinese 12 krátkometrážních filmů, ve kterých se na televizní obrazovky vrátí oblíbení charaktery včetně Snoopyho a Charlieho Browna. Snoopyho čeká další velké dobrodružství, stane se totiž astronautem NASA. Se svými lidskými kamarády bude řídit vesmírnou stanici, podívá se na měsíc a ještě dál.

Na trailery k seriálům se můžete podívat níže. V galerii najdete plakáty a promo fotografie. 

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Snoopy, Come Home

08.09.1972 | USA
Rodinný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu