Black Lightning 3: Poslední trailer odhaluje děj třetí série

Black Lightning 3: Poslední trailer odhaluje děj třetí série | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 9 obrázků
Nemilosrdný válečný konflikt rozdělí Jeffersonovu rodinu a o slovo se znovu přihlásí poražený záporák.

Již zítra 7. 10. odstartuje třetí série Black Lightning. Trailer láká globálním přesahem, který vezme naše hrdiny za hranice jejich rodné komunity Freeland. Konflikt známý jako Markoviánská válka je totiž v plném proudu. A rodinu Pierců čekají dosud nepoznané výzvy v podobě těžkých rozhodnutí. Poprvé ve své historii totiž budou jednotliví členové postrádat svou hlavní sílu: rodinnou jednotu a soudržnost.

Black Lightning: Komiksový seriál se konečně spojí s Arrowem a spol.
 

Jefferson (Cress Williams) byl totiž na konci druhé série agentem Odellem zrekrutován, aby se zúčastnil nebezpečného konfliktu ve východní Evropě. Ten nakonec kvůli ochraně svých dospívajících dcer souhlasil. A bude to právě jeho rodina, kdo bude mít velký problém se s absencí svého hlavního ochránce a mentora vypořádat. A na klidu jim rozhodně nepřidá ani Tobias Whale, jehož zlověstný návrat, zatím pouze z vnějšku své cely, nevěstí pro celou rodinu nic dobrého.

Samotný Cress Williams se pak v rozhovoru nechal slyšet, že nadcházející série bude v životech hrdinů znamenat velký milník. Už zmíněné příběhové zákruty způsobí, že bude hlavní hrdina po delší dobu odloučen od své rodiny. Hodně je v tomto duchu skloňováno i slovo "oběť", kterou bude nucen přinést. Zároveň se podle svých slov nemůže dočkat blížícího se crossoveru, o kterém jsme vás informovali zde. Těší se hlavně na interakce s ostatními hereckými představiteli. Jenom připomeňme, že Black Lightning se jako jediný z celé rodiny Arrowverse natáčí v Atlantě. Zbývajících pět seriálů našlo svůj domov v kanadském Vancouveru.

Zdroj: EW, Comingsoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu