Batwoman: Poslední trailery, plakáty a doplňující informace před premiérou

Batwoman: Poslední trailery, plakáty a doplňující informace před premiérou | Fandíme seriálům
Warner Television
Zobrazit dalších 25 obrázků
Za několik hodin si odbyde premiéru komiksový seriál Batwoman. Přinášíme poslední várku trailerů, plakátů a nových informací.

Nový přírůstek do komiksového světa Arrowverse si odbyde premiéru již za několik hodin, konkrétně v pondělí 7. 10. ve tři hodiny ráno našeho času. Tuzemští diváci budou moci seriál sledovat na HBO GO od 15. 10. Stanice The CW v posledních dnech zveřejnila několik nových upoutávek, ve kterých září Ruby Rose jako Kate Kane / Batwoman a Rachel Skarsten coby záporačka Alice.

Batwoman: Je normální i naprosto šílená, tvrdí o záporačce Red Alice její představitelka
 

Kromě tajemné Alice se dále v seriálu objeví záporák Tommy Elliot (Gabriel Mann) a záporačka Magpie (Rachel Matthews). Zda se v seriálu dočkáme Elliotovy proměny v nezaměnitelného padoucha Hushe, jenž s oblibou mění tváře a umí se převtělit i do podoby Bruce Waynea, zatím není potvrzené. Dále v seriálu uvidíme komiksové postavy jako např. nevlastní matku Batwoman Catherine Hamilton-Kane (Elizabeth Anweis), kreativního zaměstnance Wayne Industries a pomocníka Bruce Wayna Luka Foxe (Camrus Johnson) či tajnou agentku Sophie Moore (Meagan Tandy).

Batwoman se odehrává na stejné komiksové Zemi jako seirály Arrow, The Flash a DC’s Legends of Tomorrow. Všechny tyto tituly se odehrávají na Zemi 1. Ovšem zbylé dva tituly ze světa Arrowverse se odehrávají na jiné Zemi, Supergirl na Zemi 38 a Black Lightning na nespecifikované Zemi. Zmatek v komiksových světech je způsoben tím, že Supergirl nejdříve běžela na stanici CBS a Black Lightning vznikal na stanici FOX. Pro různé crossovery tahle maličkost ovšem nic významného neznamená.

Ze světa Arrowverse se pojetím prý Batwoman nejblíže podobá prvním řadám Arrowa. Diváci by se tak měli dočkat plnohodnotného akčního seriálu, který bude zaměřený více na fyzickou akci než na megalomanské super schopnosti vyžadující množství vizuálních efektů. Stanice The CW dříve potvrdila, že první řada bude převážně originem této komiksové postavy a bude tak zaměřena především na vývoj a charakter Batwoman. První americké recenze jsou vesměs pozitivní, i když o kdovíjaké nadšení se nejedná. Rotten Tomatoes hlásí po prvních 22 recenzích průměrné hodnocení 6.5/10.

Synopse Batwoman zní následovně: „Tři roky po Batmanově záhadném zmizení zavládne v Gothamu zoufalství. Bez maskovaného bojovníka jsou gothamské policejní složky brzy přemoženy kriminálními živly, proti kterým jsou ostatní bezmocní. Na scénu vstupuje Jacob Kane se svou bezpečnostní vojenskou firmou Crows Private Security a rozmístí po městě všudypřítomné střelce a milici. Nemilosrdné přestřelky mezi gangy si před lety vyžádaly životy Jacobovy první ženy a jedné z jeho dcer. Svou přeživší dceru Kate Kaneovou proto pošle z Gothamu pryč do bezpečí. Po potupném vyloučení z vojenské školy a letech tvrdého výcviku přežití se Kate vrací domů zrovna ve chvíli, kdy se Wonderland gang zaměří na otcovu bezpečnostní firmu a unese jeho nejlepší agentku Sophii Mooreovou. Aby Kate pomohla své rodině i celému městu, musí se stát někým, kým její otec pohrdá - bdělou strážkyní. S pomocí své dobrosrdečné nevlastní sestry Mary a mazaného Lukea Foxe, syna technologického mága z Wayne Enterprises Luciuse Foxe, se Kate Kaneová pokusí pokračovat v odkazu svého nezvěstného bratrance Bruce Waynea jako Batwoman.

V galerii pod článkem si můžete prohlédnout nespočet promo fotografií, plakátů a screenů z ukázek ve vysokém rozlišení.

Zdroj: ComingSoon, Rotten Tomatoes, HBO GO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu