Crisis on Infinite Earths: Součástí obřího crossoveru může být i Lucifer

Crisis on Infinite Earths: Součástí obřího crossoveru může být i Lucifer | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Na natáčení byl spatřený Tom Ellis. Fandové tak logicky doufají, že součástí crossoveru bude i DC seriál Lucifer, který běží na Netflixu.

Letošní crossover seriálů z Arrowverse nazvaný Crisis on Infinite Earths bude dosud největším, který jsme viděli. Nejen, že bude mít poprvé pět dílů, ale také se poprvé dočkáme postav ze série Black Lightning. A jak se zdá, nemuselo by to být vše. 

Crisis on Infinite Earths: Brandon Routh na sebe po letech znovu oblékl kostým Supermana
 

Rychlostí blesku se po internetu rozšířily zprávy, že se na natáčení, které aktuálně probíhá a ještě pár týdnů probíhat bude, objevil Tom Ellis

Toho asi není potřeba komiksovým fandům představovat, ztvárňuje Lucifera ve stejnojmenném seriálu, který první tři řady běžel na Foxu a poté se přesunul na Netflix. Ten v květnu nabídl čtvrtou řadu a dal zelenou také páté, která bude poslední.

Lucifer tedy neběží na stanici The CW a není součástí provázaného světa Arrowverse, ale všechny seriály z tohoto universa našly stejně jako Lucifer inspiraci u DC komiksů. Minimálně v kreslené podobě jsou tak součástí jednoho (multi)universa a zdá se, že to platí i pro televizní vět. 

Minimálně to tvrdí twitterový účet Canadagraphs, který pravidelně přináší různé spoilery. Na účtu se objevilo následující tvrzení:

"Na place se natáčela scéna s minimálně čtyřmi herci. Konkrétně s Davidem Ramseyem (Spartan), Katherine McNamara (Blackstar) a Mattem Ryanem (Constantine). Natočili scénu s Tomem Ellisem, který byl oblečen jako Lucifer Morningstar. Ano, čtete správně."

Samozřejmě to není oficiální potvrzení, ale nakonec by to nebylo takové překvapení. Speciálně pak, pokud se v dané scéně objevil Constantine, který má s peklem a Luciferem v komiksovém světě nepříjemně propletenou historii. A kromě toho peklo už v seriálech Arrowverse sehrálo několikrát svou roli.

Není na denním pořádku, že by se postava ze seriálu od Netflixu objevila v sériálech od The CW, ale vyloučeno to není. Čas od času se něco podobného odehrává ve filmovém i televizním prostředí a zrovna Crisis on Infinite Earths k podobným cameo rolím vysloveně vybízí.

Obří crossover startuje 8. 12. 2019 (odstartuje ho Supergirl) a skončí 14. 1. 2020 (v Legends of Tomorrow).

Zdroj: Twitter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu