Crisis on Infinite Earths: Lyla Michaels se na oficiální fotce představuje jako superhrdinka Harbringer

Crisis on Infinite Earths: Lyla Michaels se na oficiální fotce představuje jako superhrdinka Harbringer | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Podle tvůrce bude mít ve velkolepém crossoveru důležitou roli.

Letos začne (a příští rok bude pokračovat) zatím největší crossover seriálů z takzvaného Arrowverse. Ponese jméno Crisis of Infinite Earths, bude mít dohromady pět dílů, poprvé se do dění zapojí i postavy z Black Lightning a kromě toho se můžeme těšit na návrat herců z komiksových seriálů Smallville a Birds of Prey.

Crisis on Infinite Earths: Dosud největší cross-over ve světě Arrowverse se představuje
 

Nyní bylo také oznámeno to, že jedna z vedlejších postav seriálu Arrow bude mít v crossoveru výraznou roli a kromě toho přijme superhrdinskou identitu. Řeč je o Lyle Michaels, kterou ztvárňuje herečka Audrey Marie Anderson

Lyla je v Arrowovi k vidění docela často, občas se zapojí do akce, ale pravdou je, že má málokdy více prostoru. To se ale v crossoveru změní. Jak jste možná postřehli, tak už v první řadě zaznělo kódové jméno Lyly, které zní Harbringer. 

V komiksu je Lyla alias Harbringer superhrdinka, která se dokáže duplikovat, umí létat a je nadlidsky silná. Kromě toho má k dispozici orb, který obsahuje veškeré vědění o historii multivesmíru. 

V seriálech z Arrowverse ale Lyla zatím superhrdinskou identitu nepřijala. To se v crossoveru změní. Výkonný producent Marc Guggenheim prozradil následující:

"Lyla Michaels jako Harbringer je klíčovou součástí originální [komiksové zápletky] Crisis on Infinite Earths, kterou hodláme ctít v našem crossoveru. Proč je tohle pro nás speciálně uspokojivé je to, že jsme Lylu Michaels a její krycí jméno Harbringer představili už v první řadě seriálu Arrow."

Zdá se tedy, že Lyla v roli Harbringer nebude jen někým "do počtu", ale jak Marc naznačil, v komiksu sehrála klíčovou roli a to hodlají tvůrci respektovat.

A jak bude Harbringer vypadat v kostýmu, to ukazuje oficiální fotografie, kterou najdete v galerii. Natáčení crossoveru je aktuálně v plném proudu, očekává se, že bude pokračovat ještě pár týdnů s tím, že bude k vidění od 8. 12. 2019 (odstartuje ho Supergirl) a skončí 14. 1. 2020 (v Legends of Tomorrow).

Zdroj: ComicBook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu