Crisis on Infinite Earths: Možná se zastaví superhrdinský tým Titans a fotka padoucha Pariaha

Crisis on Infinite Earths: Možná se zastaví superhrdinský tým Titans a fotka padoucha Pariaha | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 7 obrázků
Zřejmě se objeví také postavy ze seriálu streamovací služby DC Universe.

Letošní crossover seriálů z Arrowverse vypadá zajímavěji a zajímavěji. Nedávno se objevily zprávy, že byl na natáčení spatřen Tom Ellis, který hraje Lucifera ve stejnojmenném komiksovém seriálu na Netflixu a teď se mluví o dalším hodně lákavém cameu. 

Titans: 2. série obsadila roli Superboye
 

Je možné, že v Crisis on Infinite Earths uvidíme také postavy ze seriálu Titans, jehož druhá řada aktuálně běží na streamovací službě DC Universe. Informace pochází od YouTubera, který si říká Pagey a možná vás napadne, že je to jen nepodložená spekulace, ale Pagey v minulosti nabídl několik spoilerů k seriálům z Arrowverse a obvykle se ukázaly být jako pravdivé. 

Účast Titans by byla rozhodně překvapením, ale milým. Oproti seriálům z Arrowverse jsou Titans výrazně dospělejší a drsnější, takže by bylo zajímavé sledovat, jak scenáristé tuhle partu superhrdinů v čele s Nightwingem do crossoveru zakomponují. 

A pokud se skutečně ukáže, že uvidíme Lucifera i Titans, pak tvrzení, že půjde o bombastický crossover, který nemá na televizních obrazovkách obdoby, nebude rozhodně přehnané. Nezbývá tak než doufat, že se zprávy o jejich účasti potvrdí. 

U koho se ale určitě ví, že ho uvidíme, je Tom Cavanagh, který v Arrowverse působí velmi dlouho, takže to není šokem. Ovšem, kromě toho, že ztvární Harrisona Wellse a Reverse-Flashe se představí i jako nová postava Pariah, což bude další verze Harrisona Wellse. Jde o poskoka hlavního záporáka crossoveru Anti-Monitora. V komiksu je Pariah nesmrtelnou bytostí, která dokáže létat nebo se teleportovat na místa, kde probíhají katastrofy. Kromě toho je brilantní vědec. Stanice The CW zveřejnila promofotku Pariaha, můžete si ji prohlédnout v galerii.

Obří crossover startuje 8. 12. 2019 (odstartuje ho Supergirl) a skončí 14. 1. 2020 (v Legends of Tomorrow).

Zdroj: YouTube (Pagey)

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu