The President is Missing: Politický thriller se inspiruje románem Billa Clintona

The President is Missing: Politický thriller se inspiruje románem Billa Clintona | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
David Oyelowo se zhostí role viceprezidenta, kterému shodou okolností spadne do klína nejsledovanější politická pozice na světě.

Kvůli množství katastrofických scénářů, globálních krizí a nekonečných politických machinací, kterým musí americký prezident čelit, byste jenom těžko hledali ostřeji sledovanou politickou pozici, než je (ne)pohodlné křeslo v Oválné pracovně. Přesto je počet lidí, kteří o nevděčnou práci usilují, enormní. Jedním z nich by měl být i na první pohled nevýrazný viceprezident, kterého dělí od nejtěžší práce na světě pouze jeden pomyslný stupínek. Přesto o nejlepší místo v Air Force One v žádném případě nestojí, a v jediné, co doufá, je to, že celý volební cyklus nějak přečká. Čáru přes rozpočet mu ale udělají šokující události, které od moci odstaví aktuálního prezidenta a jemu nezbude nic jiného, než vzít práci, které se snažil od samotného počátku vyhnout. Tak začíná děj nového seriálu The President is Missing od stanice Showtime.

Aby toho neměl začínající prezident na talíři málo, tak prvním chodem bude globální krize, která bude mít kořeny v nebezpečném tajemství uvnitř Bílého domu. Nad hlavou mu bude vyset i třaskavý skandál a konspirace, která by ho mohla připravit o funkci. V hlavní roli se objeví charizmatický David Oyelowo (Selma, A Wrinkle in Time). Scénář napíše Anthony Peckham (Invictus). Inspiraci bude čerpat ze stejnojmenného bestselleru z pera bývalého amerického prezident Billa Clintona a spisovatele Jamese Pattersona z roku 2018, kterého se prodalo jenom za mořem přes dva milióny výtisků. Clinton bude pro stanici Showtime sloužit i jako jeden z producentů. Natáčení by mělo začít v příštím roce.

Zdroj: Comingsoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu