Talentovaný pan Ripley se dočká seriálové verze. V hlavní roli "sexy kněz"

Talentovaný pan Ripley se dočká seriálové verze. V hlavní roli "sexy kněz" | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Moriarty ze Sherlocka míří do seriálové adaptace knižní série.

Britský herec Andrew Scott má na kontě hromadu rolí, ale málokterá z nich vyvolala tolik pozornosti jako "sexy kněz" z ceněného seriálu Fleabag/Potvora. Právě tahle role je považována za jeho zlomovou. A dá se tušit, že i díky ní si ho všimli tvůrci seriálové verze knih od Patricie Highsmith v níž figuruje postava jménem Tom Ripley.

Potvora: Představujeme komediální hit Amazonu
 

Televizní podobu chystá kabelová stanice Showtime a zatím dala zelenou osmidílné první řadě. Seriál ponese jednoduché jméno Ripley. Zápletka se zaměří na Toma Ripleyho, který je najat zámožným mužem, aby odcestoval do Itálie, kde má za úkol najít jeho syna a přesvědčit ho k návratu domů. Zdánlivě jednoduchý úkol se však zvrhne v chaos, ve kterém hrají velkou roli zrada, intriky a také vražda.

Tvůrcem seriálu je držitel Oscara a Zlatého glóbu Steven Zaillian, jenž stojí za filmem Schindlerův seznam, Tudíž o kvalitní mrazivou a intenzivní podívanou nebude nouze. 

Stanice Showtime je nepřekvapivě nadšená, že se jí podařilo zlákat do hlavní role Andrewa Scotta. Šéf stanice Gary Levine vydal následující vyjádření: "Jelikož se ikonické hlavní role ujme Andrew Scott, jehož charisma nezná hranic, tak jsme přesvědčeni, že Ripley bude jedinečná podívaná."

Netřeba asi připomínat, že jsme Toma Ripleyho v hrané podobě už viděli a to v roce 1999, kdy měl premiéru film Talentovaný pan Ripley s Mattem Damonem v titulní roli. A šlo tehdy o bezesporu povedený kousek. Doufejme, že se seriál dočká podobně vřelého přijetí. Datum premiéry zatím stanoveno nebylo. 

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Talentovaný pan Ripley

12.12.1999 | USA
Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu