Sherlock: 10 extra zajímavostí, o kterých jste na 90% neslyšeli

Sherlock: 10 extra zajímavostí, o kterých jste na 90% neslyšeli | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Kdo byl první volbou pro hlavní roli? Která postava se zde původně neměla objevit? A jak se naučit myslet jako Sherlock Holmes?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9
  10. Kapitola č.10

Seriál Sherlock bristké stanice BBC se rozhodně zapsal do televizních dějin. Na rozdíl od mnoha seriálu totiž neupadl v zapomnění a i dnes ho sledují fanoušci po celém světě. Přinášíme vám proto 10 zajímavostí, které vám o tomto seriálu, pokud nejste fajnšmekři, nejspíš unikly.  

Hra o trůny: 10 extra zajímavostí, o kterých jste na 90% neslyšeli
 

Cumberbatch nesnášel svůj účes

Stejně jako nepřirozeně dlouhý kabát a modrá šála patří k našemu chytrákovi Sherlockovi neodmyslitelně i jeho kudrnatý účes. Alespoň do druhé řady to tak bylo. Pokud vám tedy tento typický vzhled chybí, můžete za to poděkovat samotnému Benedictu „Kambrbečovi“. Ten totiž patří do (jak se to řekne kulantně?) skupiny mužů, kteří úplně nemusí, když se připodobňují opačnému pohlaví.

Herec vzpomíná na časy, kdy hrál v méně nápadném oscarovém dramatu s Garym Oldmanem, Tinker Taylor Soldie Spy. Zde nosil krátký blonďatý sestřih. Když se poté musel vrátit na plac Sherlocka s dlouhými vlasy, ze kterých mu visely kudrlinky, nevydržel to a pro příští řadu si vydupal kratší sestřih. Aneb slovy samotného představitele: „Nedokáži vymyslet vtipnější nebo přesnější přirovnání, ale prostě si myslím, že jsem vypadal trochu jako... ženská.“

Jízlivou poznámku si neodpustil ani při oznámení spešl vánočního dílu Přízračná nevěsta, kde díky viktoriánskému dějovému zasazení nosil hlavní hrdina vlasy ulízané dozadu, jak se na tehdejší dobu patřilo. Při rozhovoru byl Benedict přímo nadšen, když mohl oznámit: „Konečně bych mohl dostat účes.“ Tím asi myslel normální účes. Věřím, že si natáčení užíval více než kdy jindy.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu