Jeho temné esence jsou očekávanějším seriálem než The Mandalorian

Jeho temné esence jsou očekávanějším seriálem než The Mandalorian | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 9 obrázků
Fantasy sága je dle aplikace na tracking seriálů vyhlíženější než hraný seriál ze světa Star Wars.

Epická fantasy série Jeho temné esence (His Dark Materials) dle knih Philipa Pullmana je zdá se očekávanějším seriálem než vlajková loď streamovací služby Disney+ s názvem The Mandalorian. Ano, taky máme odlišný názor a je dle nás The Mandalorian nejvyhlíženějším seriálem měsíce listopadu, ovšem data z oblíbené aplikace na tracking seriálů TV Time mluví jasně.

Top 9 seriálových novinek měsíce listopadu, které rozvíří televizní vody
 

Na základě statistik od milionu uživatelů používající tuhle aplikaci TV Time hlásí, že epická fantasy sága Jeho temné esence byla zvolena nejočekávanějším seriálem pro měsíc listopad. Fantasy s Dafne Keen, Jamesem McAvoyem a Ruth Wilson tak porazila nákladný Star Wars seriál The Mandalorian, který bude uveden 12. 11. na streamovací službě Disney+. The Mandalorian se umístil v žebříčku až na druhém místě. Jeho temné esence budou na HBO uvedeny již 3. 11.

Třetím nejočekávanějším seriálem je dle TV Time postapokalyptické drama See od nové streamovací služby Apple TV+. See s osleplým Jasonem Momoou si odbylo premiéru prvních tří epizod 1. 11. a zatím jsou první tuzemské ohlasy spokojenější než u amerických kritiků. I čtvrté místo získal Apple a to se svým hvězdami nabitým seriálem The Morning Show, který si rovněž odbyl premiéru 1. 11. V něm nás zákulisím ranního zpravodajství provede Jennifer Aniston, Reese Witherspoon a Steve Carell. Pátým nejočekávanějším seriálem je animovaná verze Harley Quinn s hlasem Kaley Cuoco (Teorie velkého třesku). Drsný seriál ze světa DC komiksů, který nebude přístupný pro děti, se představí na konci listopadu 29. 11.

A jaký seriál, který si odbyde premiéru v průběhu listopadu, zajímá nejvíce vás? Dejte nám vědět v komentářích.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Spike | 02.11.2019 14:17
Pro mě je nejočekávanější Jeho temné esence ale na The Mandalorian se také klidně podívám. Ke konci roku bych ještě přidal Zaklínače a The Man in the High Castle.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu