Zaklínač: Finální trailer slibuje velkolepou podívanou plnou akce

Zaklínač: Finální trailer slibuje velkolepou podívanou plnou akce | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 29 obrázků
Upoutávka nabízí hromadu zatím neviděných záběrů.

Už jen pár dnů, už jen pár dnů zbývá do premiéry jednoho z nejočekávanějších seriálů poslední doby a to epické fantasy Zaklínač/The Witcher. A čím více upoutávek a informací o seriálu je k dispozici, tím více se zdá, že Netflix nabídne něco, co bez problémů "zaplní" prostor po Hře o trůny. 

Zaklínač: Henry Cavill si dělal všechny kaskadérské kousky sám
 

To, že by mělo jít o opravdovou fantasy lahůdku napovídá i finální trailer, který v první řadě nabízí velmi slušné množství zatím neviděných záběrů, kdy se nejprve dočkáme spíše klidnějších momentů zaměřených především na dialogy, ale poté následuje směsice scén, které dávají jasně vědět, že o velkolepou a drsnou akci rozhodně nebude nouze. 

Je pravda, že některé bitevní momenty vypadají malinko lacině, ale vynahrazují to choreografií soubojů. Ostatně, první názory na úvodní epizodu si nemůžou vynechválit kvalitu akčních momentů. Velkým plusem je pak intenzivní a atmosférická hudba, která vdechuje traileru onen správný mystický nádech. A rozhodně příjeným bonusem je vtipná závěrečná chvilka.

Osmidílná první řada bude na Netflixu k dispozici od 20. 12. 2019 a vypadá to, že půjde o skvělý dárek pod stromeček nejen pro milovníky Zaklínače, ale pro všechny fandy fantasy žánru. Pod trailerem se můžete ještě samostatně podívat na šermířský souboj.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

tan | 13.12.2019 04:08
Zatial predchadzajuci trailer ma navnadil, toto prave naopak zle CGI armady na urovni GoT, yennefer ma tiez nepresvedcila . no uvidime. To uz Spartacus posledna bitka z 2013teho malo lepsi stret armad , ked si predstavim kam sa odvtedy posunuli renderovacie moznosti.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu