Daybreak: Teenage verze Mad Maxe to balí po první řadě

Daybreak: Teenage verze Mad Maxe to balí po první řadě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Omladina v postapokalyptickém světě zřejmě diváky netáhne.

Po necelých dvou měsících, co si titul Daybreak (Nad ránem) odbyl premiéru, oznámil spolutvůrce seriálu Aron Coleite (Star Trek: Discovery) zrušení seriálu po první desetidílné sérii. Coleite ukončení seriálu oznámil skrze příspěvek na Twitteru, bohužel ve svém prohlášení pouze dlouze poděkoval divákům a hercům, ovšem detaily zrušení nezmínil. Netflix má ve zvyku, že nezveřejnuje data sledovanosti, takže se zřejmě jen tak nedozvíme, kolik diváků seriál sledovalo, a zda (pravděpodobně) nízká sledovanost byla jediným důvodem pro zrušení.

Riverdale: Diváky čeká crossover s představitelkou Katy Keene
 

Seriál vycházel ze stejnojmenné komiksové předlohy Briana Ralpha. Ta se zaměřuje na středoškolského outsidera Joshe Wheelera (Colin Ford), jenž hledá svoji přítelkyni Sam (Sophie Simnett) v postapokalyptické Kalifornii. Mladík se připojí ke zvláštní skupině, jejíž členy jsou dvanáctiletá pyromanka Angelica (Alyvia Alyn Lind) a Joshův bývalý trýznitel Wesley (Austin Crute), z něhož se stal samurajský pacifista. Společně s ostatními se Josh snaží uhájit holý život před nebezpečným gangem inspirovaným filmy s Šíleným Maxem, jehož členy jsou zlí fotbalisti a roztleskávačky, které odložily třásně na fandění a staly se Amazonkami. Do toho se na světě objevily bytosti připomínající zombie a další mnoholičná nebezpečí, které bude muset Josh překonat, aby našel svou lásku.

Ve vedlejších rolích se představili Matthew Broderick (Volný den Ferrise Buellera), Krysta Rodriguez (Quantico) a Cody Kearsley (Riverdale). Seriál vytvořil Aron Coleite společně s režisérem Bradem Peytonem (Rampage Ničitelé), který natočil první dvě epizody. První řadu si můžete pustit na Netflixu v původním znění s českými titulky.

Zdroj: ComingSoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu