Stranger Things 4: Postavy se rozutekly, ale tahle se zjevně vrátí

Stranger Things 4: Postavy se rozutekly, ale tahle se zjevně vrátí | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Naznačen byl návrat jedné z velmi oblíbených postav.

Ve finále třetí řady kultovního seriálu Stranger Things streamovací služby Netflix jsme sice byli svědky toho, že se postavy "rozprchly" na různá místa a začaly žít (alespoň některé) vcelku normální život, ale dá se tušit, že ve čtvrté řadě se budou muset vrátit "z odpočinku" a čelit nějakému dalšímu velkému nebezpečí.

Stranger Things 4: Fanoušci odhalili tajnou zprávu od Murrayho Baumana
 

Zatím sice nebylo potvrzeno, které všechny postavy se v případě následující řady objeví, ale můžeme očekávat, že budeme vídat Robin Buckley v podání Mayi Hawke

Robin dostala v případě třetí řady víc prostoru a fandové si ji ihned zamilovali, takže není překvapením, že se jí dočkáme i ve čtvrté sérii. 

Nebylo to potvrzen sice oficiálně, ale na twitterovém účtu scenáristů seriálu se jeden z fanoušků zeptal "OBLÍBENÁ HLÁŠKA ROBIN?" 

Následně se objevila odpověď (která sice byla rychle smazána, ale fandům to neuniklo): "...je to hláška ze čtvrté řady, takže si budeme muset na odpověď počkat."

S ohledem na to, že byl status rychle smázán, je jasné, že scenáristé "prokecli" něco, co ještě neměli a nechtěně tak oznámili to, že uvidíme Robin. Sice není jasné, jak velkou roli bude v příběhu mít, ale jasné je, že bude součástí příběhu. A s ohledem na to, jak oblíbená postava je, se dá tušit, že nebude hrát jen druhé housle.

Zatím není jasné, kdy bude mít další řada premiéru, ale tvůrčí duo bratří Dufferových naznačilo, že čtvrtá nebo pátá řada bude poslední.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Paros | 01.01.2020 05:41
ve čtvrté řadě by mohli při boji se zlem použít zlo, které dusí v duši spousta z nás. možná bychom konečně viděli Květinku (poupátko-ksicht, chcete-li), jak vyděšeně sklapne a upaluje zpátky do fujtajbllandu, protože tam je zlo alespoň viditelné, jasné a nepřekvapivé. akorát hlavní postavy jsou na to moc sluníčka, chce to někoho nového, šťastně rozvedeného.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu