Stranger Things 4: Fotka z natáčení znovu naznačuje Hopperův návrat

Stranger Things 4: Fotka z natáčení znovu naznačuje Hopperův návrat | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
S nepřetržitě naštvaným šerifem se nejspíš opravdu nemusíme loučit.

Jim Hopper, policejní šerif malého amerického městečka Hawkins z nesmírně populárního hitu Stranger Things, patřil k těm nejzákladnějším elementům, díky nimž seriál tak skvěle fungoval, a to z velké části díky neotřesitelnému výkonu jeho představitele Davida Harboura. Konec letošní 3. sezony tedy fanoušky poměrně otřásl, jelikož postava ve finální epizodě zdánlivě položila život při pokusu zneškodnit zařízení otevírající portál do dimenze Upside Down. Jak se Stranger Things bez jednoho ze svých hlavních protagonistů v budoucnu obejde?

To si řada diváků musela v závěrečných minutách myslet. Potitulková scéna ale zažehla jiskru naděje a naznačila, že Hopper možná ve skutečnosti přežil, ale je držen v ruské čele někde hluboko v kamčatských horách. Jestli tomu tak skutečně je, to stále nevíme, na place právě natáčené 4. sezony byl ale spatřen další objekt, který na šerifův návrat opět odkazuje.

Stranger Things: Už dál nejsme v Hawkinsu, hlásá teaser oznamující čtvrtou řadu
 

Jeden ze slídivých fanoušků se připlížil poblíž kamer a podařilo se mu vyfotografovat jedno z přítomných aut. V něm lze okamžitě rozeznat Hopperův starý dopravní prostředek z policejní služby. Momentálně na jeho dveřích scházejí značky Hawkins Police Department, ty ale mohly být v kontextu příběhu sundány nebo je produkce jednoduše zatím nepřilepila. Samozřejmě je možnost, že auto bude ve 4. řadě patřit někomu jinému, důkazy, že se Hopper ve čtvrté části přece jen ukáže, se ale začínají docela kupit (viz tajná zpráva od Murryho Baumana). Každý zarytý fanda tedy musí jen doufat, že tomu tak skutečně bude. První teaser na čtyřku potvrdil, že se tentokrát podíváme i mimo Hawkins a Rusko, jedno z nejpravděpodobnějších míst Hopperova výskytu, je jednoznačně první volbou.

Zdroj: Reddit

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Boby | 20.10.2019 17:03
Super díky za informace, odteď odebírám tento server.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu