Obi-Wan Kenobi: V chystané Star Wars sérii se možná objeví mladí Luke a Leia

Obi-Wan Kenobi: V chystané Star Wars sérii se možná objeví mladí Luke a Leia | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 7 obrázků
Disney hledá dětské herce pro role v chystaném Star Wars projektu. Okolnosti nasvědčují, že se možná dočkáme Luka a Leiy v dětských letech.

Server Backstage přišel s informací, že Disney hledá do nespecifikovaného Star Wars hraného projektu dva dětské herce. Kluka ve věku od 8 do 11 let s blond vlasy a modrýma očima, a také dívku ve stejném věkovém rozmezí s tmavými vlasy a hnědýma očima. Takový popis přesně sedí na dvě hlavní postavy původní trilogie Hvězdných válek, Luka a Leiu.

Star Wars: Další hraný seriál se zaměří na postavu z Rogue One
 

Všechny informace obsažené v inzerátu dohromady s informacemi, které máme o samostatné Disney+ sérii s Obi-Wanem Kenobim, dokazují, že Disney zřejmě plánuje mladou dvojici zahrnout do příběhu osamělého a přeživšího rytíře Jedi. Vzhledem k tomu, že Obi-Wanova dobrodružství se mají odehrávat 8 let po Pomstě Sithů a jedenáct let před Novou nadějí, věk hledaných herců dává smysl. Obi-Wan navíc setrval na planetě Tatooine aby hlídal právě malého Lukea, takže není pochyb o tom, že se jejich cesty v seriálu, alespoň z dálky, střetnou. Ve čtvrté epizodě Luke přece jen Obi-Wana (resp. Bena Kenobiho) minimálně od slyšení zná.

Žádná z těchto informací zatím nebyla tvůrci potvrzena, takže zde pracujeme pouze s dohady. Pokud nepřijde ze strany studia žádné oficiální oznámení, budeme muset počkat až do příštího roku, kdy bude seriál oficiálně vydán na streamovací platformě Disney+. V hlavní roli se objeví Ewan McGregor, který si získal obdiv fanoušků za ztvárnění Obi-Wana v prequelové trilogii.

Zdroje: Backstage, Star Wars News Net

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu