American Horror Story: Seriál bude mít minimálně třináct řad, v desáté se vrátí Sarah Paulson

American Horror Story: Seriál bude mít minimálně třináct řad, v desáté se vrátí Sarah Paulson | Fandíme seriálům
FX
Zobrazit dalších 30 obrázků
Talentovaná herečka chyběla jen v jedné řadě.

Už nějakou dobu víme, že American Horror Story bude mít určitě desátou řadu, ale fandové se mohou radovat, aktuálně bylo prozrazeno, že se dočkáme také jedenácté, dvanácté a třinácté, stanice FX se s tím nepáře a schválila rovnou další tři řady. 

American Horror Story: Seriál mi zachránil život, říká Billie Lourd
 

To je první dobrá zpráva, druhou je to, že v jubilejní desáté se vrátí Sarah Paulson. Ta byla k vidění v každé řadě American Horror Story a tak bylo vcelku překvapením, že byla oznámena její absence v deváté sérii s podtitulem 1984. Byť fandové doufali, že se dočkáme alespoň camea, tak k němu nedošlo. Důvodem toho, že jsme Sarah neviděli, bylo to, že pracovala na jiném projektu Ryana Murphyho (jednoho z duchovních otců American Horror Story) nazvaném Ratched (jako inspirace posloužil Přelet nad kukaččím hnízdem).

Ale očividně jí American Horror Story chybí, protože se vrátí v desáté řadě a sama Sarah pak potvrdila, že se nebude jednat o vedlejší roli, ale půjde o ústřední postavu, detaily ale samozřejmě neprozradila. 

Ostatně, o desáté řadě toho moc nevíme, respektive v podstatě nic konkrétního, nicméně Ryan Murphy prozradil, že by chtěl, aby se v ní objevili herci z prvních tří řad (které jsme pravidelně nevídali v následujících sériích) a kromě toho také chce zpátky "oblíbence fanoušků". Kteří to ale jsou, to neřekl. 

O tematice desété řady zatím žádné informace nemáme, ale mluví se o tom, že by v příběhu mohli sehrát roli mimozemšťané, což by byl velký odklon od řady 1984, která byla poctou hororům z osmdesátých a devadesátých let minulého století. 

Pokud jde o datum premiéry, tak ani to není známo, nicméně posledních několik řad odstartovalo v září a dá se tak očekávat, že stejně na tom bude i ta desátá. 

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu