Archer: Parodie na bondovky zná datum premiéry 11. řady

Archer: Parodie na bondovky zná datum premiéry 11. řady | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Proslulý agent Sterling Archer se v květnu vrátí.

Ne všechny animované seriály jsou určeny malým divákům. Přesvědčila nás o tom například čtveřice sprostých školáků ze South Parku. Nekorektní seriál si našel dospělé publikum a do stejné ligy spadá i komediální Archer, který si od roku 2009 utahuje z bondovek.

V čele dění stojí obávaný tajný agent Sterling Archer, samolibý egocentrik se sklony k alkoholismu, který nikdy nepohrdne něžným pohlavím a je to tak trochu blbec trpící kvůli své matce Malory hromadou komplexů. To nepotěší, zvláště když jeho matka vede mezinárodní tajnou zpravodajskou agenturu ISIS v New Yorku. Archer je v tamní společnosti pracovníků jenom špička ledovce, protože plejáda vedlejších postav je různorodá a řekněme i poněkud divná, což vytváří prostor pro zábavné dialogy.

Tvůrce Ricka a Mortyho připravuje nový animovaný seriál
 

Za seriálem stojí duchovní otec Adam Reed. V sedmé řadě se postavy přestěhovaly do Los Angeles, kde si založily soukromou detektivní agenturu. V závěru sezony tvůrci nechali Archera upadnout do kómatu a v následujících sériích s ním diváci prožívali příběhy, které byly plodem jeho představivosti. Příchod každé nové řady s sebou tak nesl jiný žánr. Hrdina se ocitl v noirové detektivce, zažil dobrodružství na ostrově v Tichomoří a podíval se i do vesmíru, kde jeho fantazie skončily, protože se z kómatu probudil a bude se muset po třech letech spánku přizpůsobit několika změnám.

Stanice FX nedávno oznámila přesné datum premiéry jedenácté série. Ta odstartuje 6. 5. dvěma epizodami, na které po týdnu navážou další. Odvysílané díly (dohromady jich bude osm) budou hned o den později dostupné na streamovací službě Hulu.  

Zdroj: Geek Tyrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu