Watchmen: Tvůrce nechce pokračovat, druhá řada nevypadá pravděpodobně

Watchmen: Tvůrce nechce pokračovat, druhá řada nevypadá pravděpodobně | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 24 obrázků
Pokud vznikne další série letošního seriálového hitu, pak pravděpodobně ne pod dohledem Damona Lindelofa.

Z první řady seriálu Watchmen stanice HBO se vyklubala působivá a ceněná podívaná. Dalo se tak čekat, že druhá řada bude, nicméně tvůrce seriálu Damon Lindelof sice nevyloučil, že se můžeme dočkat dalšího seriálu ze stejného universa, ale současně dal vědět, že přímo druhá řada není úplně něčím, do čeho by se hnal. 

Watchmen: Co si o seriálu myslí tvůrce komiksu Alan Moore
 

To Damon aktuálně potvrdil a podtrhl, když prohlásil, že o natočení druhé řady nemá zájem. Což je na jednu stranu překvapením s ohledem na úspěch první řady, na druhé straně je to sympatické, přece jen, je to lepší přístup než "dojit" téma až do té doby, než kvalita výrazně klesne. 

Samozřejmě je na místě otázka, zda HBO nechce najít někoho, kdo by Damona nahradil, ale nezdá se, že by o tom televize uvažovala. Programový ředitel HBO Casey Bloys se nechal slyšet: 

"Je to především o tom, co chce Damon udělat. Zda by tu byl nápad na další řadu, který by mu přišel vzrušující nebo něco podobného Fargu nebo Temnému případu (šlo by tedy o dějově uzavřené série, pozn. redakce) nebo, zda chce udělat něco úplně jiného. Jsme na Watchmeny opravdu pyšní, ale to, co mě nejvíce zajímá, je to, co chce Damon udělat. Bylo by těžké si představit, že bychom na tom [další řadě Watchmen] pracovali, aniž by do toho nějakým způsobem byl Damon zapojen."

Je tedy pravděpodobné, že se druhé řady nedočkáme. Je tu možnost toho, že dojde na odlišnou sérii ze stejného světa a zřejmě s jiným tvůrcem, ale i to má daleko od jistoty. Zatím tak nezbývá než se vrátit ke komiksům, případně si připomenout filmovou verzi z roku 2009 nebo si zopakovat první (a asi jedinou) řadu seriálové podoby.

Zdroj: USA Today

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu