Watchmen: Seriál od HBO nabídne zcela jiný příběh

Watchmen: Seriál od HBO nabídne zcela jiný příběh | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Těšili jste se na Rorschacha či Nite Owla? V seriálu od HBO se jich nedočkáte.

O chystaném seriálu Watchmen, který měl být založený na populárním komiksu od Alana Moora, a který chystá známý producent a scenárista Damon Lindelöf (Ztraceni, The Leftovers), jsme vás informovali již dříve. V březnu mělo proběhnout natáčení pilotního dílu, aby se HBO na jeho základě rozhodla, zda si objedná celou sérii. O tom zatím nebyly žádné zprávy, nicméně jsme dostali popis jednotlivých postav, které se v pilotním dílu mají objevit. Z jejich výčtu je pak jasné, že seriál nebude vůbec adaptací původního komiksu, jako je např. film Watchmen od Zacka Snydera, ale půjde vlastní cestou a vlastním příběhem.

Podle charakteristiky postav se bude děj točit především kolem party policistů z Oklahomy. V původním komiksu hráli policisté jen vedlejší roli, zatímco jim samozvaní Strážci začali brát práci tím, že brali spravedlnost do vlastních rukou. Je tak možné, že se chystaný projekt bude soustředit kolem tohoto tématu. Jedna možnost je, že jména a charakteristiky jsou falešné ke zmatení veřejnosti, druhá pak, že je vše pravdivé, a seriál opravdu bude o bandě policajtů z Oklahomy.

Tak jako tak, jedná se o menší seriálovou adaptaci, a tak trochu přízemní pojetí seriálu není vzhledem k rozpočtu a základně nic neobvyklého. I když můžou být fanoušci komiksu trochu zklamaní, na druhou stranu dostaneme šanci prozkoumat také jiný úhel pohledu. Jména a charakteristiky postav zní takto:

Angela Abraham - Afroamerická policistka. Nezávislá a inteligentní realistka. Manželka Cala, se kterým má dceru. Oba je skálopevně ochraňuje.

Cal Abraham - Afroamerický manžel Angely, který plní roli manžela v domácnosti. I když se může zdát, že doma je jako král na svém poli a milující manžel, jeho příběh se vydá úplně jiným směrem.

Looking Glass - Pohledný policista, rodilý obyvatel Oklahomy s typickým venkovským přízvukem. Skvělý ve vyslýchání a ve zkoumání lidského chování, může být trochu vnímán jako sociopat.

Red Scare - Mafiánský policista nosící teplákovou soupravu s ruským přízvukem.

Pirate Jenny - Androgynní a chtivá bisexuálka, v srdci velká anarchistka.

Jane Crawford - Manželka policejního šéfa Judda. Veterinářka, která je ostřejší než jí její personalita dovoluje.

Old Man - Starší vysloužilejší policista, který však i přes svůj vyšší věk stále budí respekt.

Zdroj: CBM

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 06.05.2018 06:43
Nevím zda se má to mám těšit, to je tak průhledné dojení a parazitování na značce...jelikož příběh je jen jeden bez pokračování ne to ukončené a má to nějaký smysl tak zde si mohou dělat absolutně cokoliv... Watchmenaji poselství a hloubku která funguje pořád kdZ si to přečtěte...toto podle mě nebude mít nic...čekám obrovskou sračku ve stylu Lucifera
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu