Manhunt: Deadly Games: Seriál zpracoval stejný příběh jako nový film Clinta Eastwooda

Manhunt: Deadly Games: Seriál zpracoval stejný příběh jako nový film Clinta Eastwooda | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Koukněte na upoutávku seriálové adaptace skutečného příběhu, který již nedávno zfilmoval Clint Eastwood.

Filmová novinka Clinta Eastwooda nazvaná Richard Jewell v zahraničí vyšla již loni, do českých kin se pak dostala letos v půlce ledna. Natočená byla na motivy skutečných události okolo Richarda Jewella, hlídače na letních Olympijských hrách v Atlantě v roce 1996. Jewell během nich objevil tašku s bombami, upozornil na to policii a pomáhal s evakuací lidí. Za svůj čin byl nejdříve nazýván hrdinou, později byl ale považován za podezřelého, byť nikdy nebyl oficiálně z útoku obviněný a později bylo jeho jméno očištěné. Filmová adaptace tohoto příběhu od Eastwooda na sebe strhla kritiku kvůli způsobu, jakým je ve snímku ztvárněná postava novinářky, kterou v něm hraje Olivia Wilde.

Nedlouho po vydání filmu se nyní dočkáme dalšího zpracování této události. Z filmových pláten se ale přesuneme k televizním obrazovkám - nová adaptace příběhu Richarda Jewella je zpracovaná v druhé řadě antologického seriálu Manhunt s podtitulem Deadly Games.

Za seriálem stojí televize Spectrum. Hlavní roli Richarda Jewella v něm ztvárnil Cameron Britton (Ed Kemper ze seriálu Mindhunter). Dále v něm hrají například Gethin Anthony (seriály V zajetí kouzel, Hra o trůny), Kelly Jenrette (seriály Tady a teď, Vysněná meta) a Carla Gugino (Strážci – Watchmen, Sin City – město hříchu). Manhunt: Deadly Games bude mít celkem deset hodinových epizod, oproti filmu tak nejspíš bude větší prostor pro hlubší odvyprávění vícera aspektů celého příběhu.

Premiéra je stanovená na 3. 2., kdy vyjdou prostřednictvím služby Spectrum všechny epizody najednou. Níže si můžete pustit zveřejněnou upoutávku, pod ní pak naleznete galerii s fotkami. Na úvodní fotografii můžete porovnat filmové ztvárnění ústřední postavy (nalevo) s tím seriálovým (napravo).

Foto: Spectrum

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu