M.O.D.O.K.: Marvelovský seriál o antropomorfním mozku odhalil obsazení

M.O.D.O.K.: Marvelovský seriál o antropomorfním mozku odhalil obsazení | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Psychický organismus vytvořen jen pro zabíjení dostává herecké parťáky. Čí hlasy se budou podílet na tomto bizarním marvelovském projektu?

M.O.D.O.K. je jeden ze seriálových projektů, které společně chystají Marvel TV a Hulu. Doposud byl s tímto seriálem spojen pouze Patton Oswalt na pozici scenáristy, který ale také propůjčí hlas hlavní postavě. Tou je právě M.O.D.O.K., což je zkratka pro Mental Organism Designed Only for Killing. Jedná se o zápornou postavu z dílny Marvelu, která v komiksech zatápěla třeba Hulkovi nebo i Iron Manovi jakožto druhá ruka Mandarina. A co je na ní nejvýraznější - je to živoucí mozek s nožičkama a ručičkama.

Animovaný seriál by měl cílit spíš na dospělé publikum a mělo by se jednat o ujetou komedii, ve které se M.O.D.O.K. po potopení vlastní zločinecké organizace AIM musí potýkat s chřadnoucím manželstvím, rodinným životem a osobními neúspěchy.

Kromě Pattona Oswalta v seriálu uslyšíte i hlas herečky Aimee Garcii (Lucifer) v roli M.O.D.O.K.ovy manželky Jodie, s níž má hlavní postava dvě děti. Jodie si v seriálu bude též procházet krizí a sebeuvědoměním, že její sen stát se z matky-blogerky influencerkou životního stylu, je posílán do kopru věčnou negativitou jejího manžela. Ratolesti M.O.D.O.K.a a jeho ženy se jmenují Lou a Melissa. Ty namluví Ben Schwartz (Taková moderní rodinka) a Melissa Fumero (Brooklyn 99). Lou je obyčejný klučina s mizivým počtem přátel, nulovými ambicemi a hygienou. Naopak Melissa je skutečnou dcerou svého otce, na škole je populární (a obávaná) a je šampiónka v krasobruslení.

To ale není vše. Ve své práci se bude muset M.O.D.O.K. potýkat také s šílenou vědkyní jménem Monica Rappaccini, kterou namluví Wendi McLendon-Covey (Goldbergovi). Oba se musí postavit korporátnímu technologickému obru jménem Austin Van Der Sleet s hlasem Becka Bennetta (Kačeří příběhy). K obsazení patří také Jon Daly (Big Mouth) v roli Super Adaptoida a Sam Richardson (Viceprezident(ka)) jako Gary, nedoceněný poskok, který se chce být nejlepším kamarádem svého šéfa.

Poměrně zajímavá paleta charakterů naznačuje, že bychom se mohli dočkat skutečně zábavné podívané, která by mohla konkurovat třeba Simpsonovým nebo dalším komediálním animákům jako Big Mouth nebo Rick a Morty. K obsazení se vyjádřil o tvůrce projektu Jordan Blum:

„Jsem ohromen naším neuvěřitelně talentovaným a zábavným obsazením. Všichni do toho zvláštního kouta světa Marvelu přinesli své specifické kouzlo.“

M.O.D.O.K. by si měl odbýt svou premiéru už tento rok na platformě Hulu. Dole v galerii si můžete prohlédnout majitele jednotlivých dabérských hlasů.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu