Živí mrtví: Počátek konce: Pátou řadu podle šéfa doceníte teprve až uvidíte tu šestou

Živí mrtví: Počátek konce: Pátou řadu podle šéfa doceníte teprve až uvidíte tu šestou | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 13 obrázků
Obsahový šéf Živých mrtvých adresuje reakce na pátou řadu Počátku konce.

Vedoucí obsahu televizního zombie světa Živých mrtvých Scott Gimple nedávno dal rozhovor časopisu Entertainment Weekly. Vyjádřil se v něm k páté sérii seriálu Živí mrtví: Počátek konce (Fear the Walking Dead) a také k tomu, jak na události v ní naváže řada šestá. Dojmy diváků, kteří byli po skončení sledování páté série zmatení či dokonce nešťastní, by se podle Gimpla mohly změnit až uvidí nadcházející šestou.

„Měli jsme štěstí, že na tom seriálu můžeme dělat dlouhodobé plány. Pátá sezóna byla o nastavení cesty, na kterou se postavy vydají během šesté série a myslím, že lidé uvidí vztahy mezi oběma řadami,“ naznačil v interview Gimple.

Dále situaci přirovnal k jedné z raných sériích původních Živých mrtvých. „Jsem zvědavý, jak se na tu sezonu budou dívat lidé v budoucnu. Když jsme udělali druhou řadu (Živých mrtvých), tak jsme byli napadáni. ‚Proč jsou na farmě? Proč dělají tohle? Proč dělají tamto?' Myslím, že v následujících letech mají z té řady lidé odlišné dojmy. Tato pátá série nastavuje šestou sezonu jako opravdovou serializovanou zábavu. Myslím, že by lidé mohli vidět souvislosti a to, proč se šlo zrovna takovou cestou, jakou se šlo,“ řekl Gimple.

Pátá řada seriálu Živí mrtví: Počátek konce měla na AMC premiéru loni v červnu. Šesté sezony by se diváci měli dočkat během letošního roku. V nejbližší době se pak do světa Živých mrtvých podíváme s návratem desáté řady hlavního seriálu, který je stanovený na 23. 2. Níže si můžete pustit několik promo videí.

Zdroj: EW, foto: AMC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu