Resident Evil: Chystaný seriál nás zřejmě zavede úplně jinam, než bychom čekali

Resident Evil: Chystaný seriál nás zřejmě zavede úplně jinam, než bychom čekali | Fandíme seriálům
Capcom
Zobrazit dalších 10 obrázků
První oficiální prohlášení Netflixu mělo jenom velmi krátkou životnost, ale přesto nabídlo první střípky informací o chystaném seriálu.

Jestli netrpělivě čekáte na jakékoliv novinky ze světa chystaného seriálu Resident Evil, tak pro vás konečně máme něco zajímavého. Vlastně nemáme… nebo spíše záleží na tom, jak se na to díváte. Zatím jsme se víceméně pohybovali v rovině spekulací a fanouškovských teorií. Nyní se ovšem vynořily první oficiální informace přímo na stránce Netflixu, leč o několik minut později byly staženy. Vynalézavým fanouškům se ovšem podařilo pomocí služby digitálního archívu Wayback Machine příspěvek „zachránit“ a následně publikovat na stránce Resident Evil Wiki.

 

 

Zatím „neoficiální“ synopsi si tedy můžete přečíst výše. Asi nejzajímavějším kouskem do skládačky je informace, že by se seriál neodehrával v Raccoon City, ale v městečku Clearfield ve státě Maryland, tedy na východním pobřeží USA. Každopádně skutečnost, že oznámení bylo obratem odstraněno, pravděpodobně značí, že streamovací gigant zatím není ochoten učinit formální oznámení. To je ale očividně pouze otázkou času, takže je stále na stole varianta, o které jsme vás informovali posledně, tj. že by se mohlo začít natáčet ještě letos v létě.

Zdroj: Screerant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu