Homeland: Závěrečná řada špionážního seriálu začala

Homeland: Závěrečná řada špionážního seriálu začala | Fandíme seriálům
Showtime
Zobrazit dalších 21 obrázků
A jak tvůrce seriálu popisuje stěžejní zápletku započaté finální série dlouholetého seriálu?

Před pár dny měla na stanici Showtime premiéru první epizoda osmé a zároveň závěrečné řady špionážního thrilleru Ve jménu vlasti (Homeland). Diváky zavádí do Afganistánu. Tamější situaci se pokusí vyřešit Saul (Mandy Patinkin), který si na pomoc povolal Carrie (Claire Danes), a to navzdory lékařskému doporučení. Carrie totiž na konci minulé série strávila několik měsíců v zajetí v ruském gulagu a nyní trpí ztrátou paměti.

A právě to bude patrně jednou z důležitých zápletek celé poslední sezony. Stal se z Carrie, hlavní postavy celého seriálu, dvojí agent? Je z ní tak defacto nový Brody?

Podle Alexe Gansy, spoluautora a showrunnera seriálu, to ale bude ještě složitější. Nejen, že je Carrie podezřívaná ostatními, podezřívá i sama sebe. „Carrie se ocitá v Brodyho botách. Ona je ta v podezření, nejen ze strany zpravodajské komunity, ale i ze strany Carrie Mathison, sebe samé, a to kvůli tomu, že je její paměť roztříštěná dobou strávenou v zajetí,“ řekl Gansa.

A proč se seriál vrací v rámci závěrečné řady na blízký východ se již odehrávala jeho čtvrtá série? Podle Gansy z té doby zůstala řada nedořešených konců a tak mu to přišlo jako dobré místo pro zakončení. „Během naší cesty do Washingtonu jsme slyšeli hodně o Trumpově administrativě. Slyšeli jsme, že se toho v Afganistánu děje hodně a přišlo nám to jako skvělá příležitost vzít Carrie zpátky do čtvrté řady,“ dodal showrunner.

Níže si můžete pro připomenutí pustit druhý ze zveřejněných trailerů. V galerii pak najdete fotky z celého seriálu Ve jménu vlasti, včetně plakátu k poslední řadě.

Zdroj: Deadline, foto: Showtime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu