Bludné kruhy: Mark "Hulk" Ruffalo hraje dvojčata - podívejte se

Bludné kruhy: Mark "Hulk" Ruffalo hraje dvojčata - podívejte se | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Seriál od HBO se inspiroval u stejnojmenného románu.

Mark Ruffalo je především filmových hercem, ale úplně se nevyhýbá ani seriálovému světu. A když za vámi přijde s nabídkou kabelová stanice HBO, která často nabízí seriály, které sbírají jednu cenu za druhou, tak je těžké říct ne. A neřekl ho ani Mark Ruffalo. 

Ostatně, série I Know This Much Is True, na kterou kývl vypadá velmi zajímavě. Jde o adaptaci stejnojmenného románu (u nás vyšel jak Bludné kruhyWallyho Lamba z roku 1998. V centru dění jsou jednovaječná dvojčata Dominick a Thomas Birdseyovi, kdy Thomas trpí vážnou mentální poruchou. Příběh se zaměřuje na propletený vztah téhle dvojice a také na odhalování tajemství z různých etap jejich komplikovaného rodinného života.

Dvojrole jsou pro herce často velkou výzvou a to platí i v tomto případě, Mark prozradil, že natáčení bylo velmi náročné a lidé jsou během něj hnáni na hranice svých možností. Kromě toho herec dodal:

"Hraji dvě postavy. Jedno z dvojčat identických bratrů je schizofrenik. Natáčení jsme zastavili na šest týdnů, abych mohl nabrat cca 14 kilo a naprosto změnit vzhled kvůli roli bratra schizofrenika. A [režisér Derek Cianfrance] v tomto [seriálu] udělal některé opravdu odvážné kroky. A nechci říkat hop, dokud jsme nepřeskočili, ale jsem opravdu pyšný na to, co jsme byli schopni udělat během natáčení."

Je poměrně časným nešvarem v případě projektů, kde se objevují jednovaječná dvojčata, že se maximálně pozmění účes herečky nebo herce a je to, ale v tomto případě očividně tvůrci chtěli, aby to opravdu působilo, že jde sice o dvojčata, ale každé s jiným životním stylem. Což je patrné i z oficiální fotky, které HBO zveřejnilo. Jde skutečně o výrazné rozdíly, které nepůsobí úsměvně. 

Minimálně po herecké stránce se tak diváci mají v případě šestidilné minisérie, která bude mít premiéru v dubnu, na co těšit, Mark je talentovaný herec a očividně se nebojí do role/rolí naplno vložit, tak snad bude celý projekt tak působivý, jak to zatím vypadá. Intenzivních psychologických dramat s výtečnými hereckými výkony není nikdy dost.

Marka v roli dvojčat můžete vidět dole v galerii.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu