Star Trek: Studio potvrdilo, že chystá další dva seriály

Star Trek: Studio potvrdilo, že chystá další dva seriály | Fandíme seriálům
Šuskanda byla pravdivá, universum Star Trek rozšíří další dva seriály.

Po úspěchu Star Trek: Discovery se začalo rojit více a více informací o případných dalších projektech z totožného universa, které by se mohly objevit. Zatím jsme se dočkali druhé řady Discovery, třetí byla schválena a série Star Trek: Picard, která aktuálně běží (stejně jako Discovery na streamovací službě CBS All Access). 

Kromě toho už byly potvrzeny práce na spin-offu k Discovery věnovanému Sekci 31, ale zatím platí, že se nedočkáme dříve než po konci třetí řady Discovery (premiéru bude mít někdy v letošním roce). Plus vznikne také animovaný seriál Star Trek: Lower Decks a další zatím nepojmenovaná animované série (proslýchá se, že by se mohla jmenovat Prodigy). Navíc jsou tu krátké filmečky Short Treks.

Nedávno se pak začalo mluvit o tom, že by měly vzniknout další dva seriály a to bylo nyní potvrzeno samotnou společností CBS, respektive šéfem společnosti ViacomCBS Bobem Bakishem, který potvrdil, že další dva seriály Star Trek jsou v produkční fázi.

Zatím bohužel nebylo prozrazeno, o čem dané seriály budou, nicméně fandové hodně volají po vlastní sérii kapitána Pikea, který se představil v Star Trek: Discovery a stejně by měli zájem o seriál věnovaný Spockovi. Tvůrce seriálů Star Trek Alex Kurtzman k tomu poznamenal, že fandům naslouchají a že je ve světě Star Trek možné vše, ale nebylo přímo řečeno, že tihle dva pánové skutečně dostou vlastní sérii.

Možností je spousta, v universu Star Trek se objevuje hromada zajímavých a fandy oblíbených postav, takže tvůrci mohou natočit seriál o Pikeovi a Spockovi, ale také o úplně jiných postavách. Musíme tak zatím počkat, než nám CBS (nebo nějaký únik) odhalí, co má v plánu. 

Zdroj: Twitter, ScreenRant

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu