Watchmen: Další řada má šanci, ale zřejmě jako zcela nezávislý příběh

Watchmen: Další řada má šanci, ale zřejmě jako zcela nezávislý příběh | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 11 obrázků
S přímým sequelem k Watchmenům to vypadá bledě, to však neznamená, že se dalšího seriálu z tohoto komiksového světa nedočkáme.

HBO loni zažilo skvělý rok. Ano, přineslo sice celkem zpackaný závěr Hry o trůny, tento neúspěch na druhou stranu více než vynahradilo celou plejádou výborných projektů. Mezi ně se nepochybně řadí i komiksoví Watchmen. Ti si připsali velký úspěch nejen mezi kritiky, ale i diváky, a kromě toho také skvělou sledovanost. Právě proto všechny fanoušky seriálu překvapilo, když jeho showrunner Damon Lindelof prohlásil, že v první řadě odvyprávěl vše, co potřeboval a že se druhá řada tedy nechystá.

Watchmen: Tvůrce nechce pokračovat, druhá řada nevypadá pravděpodobně
 

Za jeho rozhodnutí se v zápětí postavilo i samotné HBO, které slíbilo, že druhou řadu nepřipraví ani s jiným showrunnerem. Kromě toho také nedávno změnila popis Watchmenů z klasického seriálu na uzavřenou minisérii. To ale neznamená, že by byl s projekty z tohoto světa celkově konec. Podle některých interních zdrojů by totiž Lindelof měl navazování na svůj seriál podporovat. Nejspíše ale pouze ve formě dalších osamocených projektů, které by se pouze odehrávaly ve stejném světě, a ne v podobě plnohodnotné druhé řady. 

Návratu k seriálu by se podle všeho nebránila ani představitelka hlavní hrdinky Angely Abar - Regina King. Má prý však dvě podmínky. Jednak musí být pokračování opravdu chytré. Dále by pak prý musela znát celý příběh od začátku do konce. Tomuto luxusu se jí při natáčení první řady nedostalo, Lindelofově kreativní vizi však věřila natolik, že to nechala být. Nakonec však ještě dodala, že má celkovou obavu, že se první řada dá překonat jen stěží. 

Nakonec se můžete podívat na video, které vám objasní původní komiks od Alana Moora.

Zdroje: Variety, The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu