Hračky Baby Yoda lámou rekordy v prodejích

Hračky Baby Yoda lámou rekordy v prodejích | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 22 obrázků
Kromě toho bude Baby Yoda ve druhé řadě sdílet scény s hlavním záporákem. Máme se o oblíbenou zelenou postavu bát?

Loňský The Mandalorian zažil skutečně kolosální úspěch hned na několika rovinách. Zejména se těšil výborným hodnocením i sledovanosti, což přece jenom mnoho lidí tak nějak čekalo. I po několika měsících od odvysílání první epizody se však veřejnost nemůže jedné věci nabažit. Nemluvíme samozřejmě o ničem jiném než o postavě The Child, kterou však přeci jenom zná každý pod přezdívkou Baby Yoda. Ten se totiž díky své neskutečné roztomilosti doslova během hodin stal celosvětovým fenoménem, o kterém slyšeli nejspíš i lidé, kterým Hvězdné války nic neříkají.

The Mandalorian: Giancarlo Esposito naznačil, proč Moff Gideon chce získat Baby Yodu
 

O to více loni na podzim překvapilo, že si Disney dával celkem na čas s vydáním oficiálních hraček - všem muselo totiž hned od začátku být jasné, že půjdou doslova na dračku. Teď se však už prodávají a očekáváním rozhodně dostály, ba je dokonce několikanásobně předčily. Za své mluví už jen statistiky výrobce Funko, kterého většina lidí zná hlavně díky výrobě roztomilých postaviček POP!. Právě tato figurka s podobou Baby Yody se totiž stala tou nejvíce předobjednávanou figurkou za celou historii značky. A to do jejího vydání zbývají celé tři měsíce. Nelze než konstatovat, že má Disney v rukou další obrovský kasovní úspěch, který přesahuje hranice filmové a televizní tvorby.

To ale nejsou všechny novinky, které se tohoto malého padesátiletého mimozemšťana týkají. Představitel hlavního záporáka seriálu Moffa Gideona Giancarlo Esposito totiž prozradil, že s Baby Yodou bude v připravované druhé řadě sdílet několik scén. Máme se tedy o malého Yodu bát? To zjistíme až letos na podzim, kdy se The Mandalorian na Disney+ dočká druhé řady.

Nakonec určitě zavítejte do galerie, můžete se tam podívat na hromadu dalšího merchendisu včetně úžasné sošky v životní velikosti.

Zdroj: The Hollywood Reporter, ComicBook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu