The Mandalorian: Kdy dorazí 2. řada + Můžeme se dočkat spin-offů

The Mandalorian: Kdy dorazí 2. řada + Můžeme se dočkat spin-offů | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Šéf firmy Disney Bob Iger přinesl pár zajímavých informací o budoucnosti Star Wars v nejbližších letech.

Konference týkající se finančních výsledků obvykle nejsou zrovna velkou zábavou, ale to neplatí pro schůzi společnosti Disney, na které šéf firmy Bob Iger promluvil o plánech zábavního giganta. 

Mandalorian: Seriál pohřbil šance na sólovku Boby Fetta
 

V první řadě naznačil něco, co asi s ohledem na přijetí filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera příliš lidí nepřekvapí a to, že se Disney chce v případě Hvězdných válek soustředit spíše na seriálové projekty:

"Prioritou v následujících několika letech je televize s tím, že se druhá řada The Mandalorian objeví v říjnu a poté toho bude víc, pokud jde o The Mandaloriana, včetně případného zapojení více postav a možnosti, že se tyhle postavy vydají vlastním směrem, čímž je míněna vlastní série."

Jinak řečeno jsou spin-offy reálnou možností, o které Disney velmi vážně uvažuje, což opět není žádný šok s ohledem na úspěch The Mandaloriana. Plán je tedy představit v seriálu The Mandalorian další postavy a poté jim případně poskytnout vlastní sérii. 

Samozřejmě není jasné, kdo by se jí mohl dočkat, ale možností je více než malé množství. S Mandalorianem Disney našel "zlatou žílu" a není divu, že jí chce využít.

Ale samozřejmě The Mandalorian není jediný konkrétní seriál Star Wars, o kterém víme, aktuálně se hledají scenáristé pro dlouho očekávanou sérii o Obi-Wan Kenobim a vlastní seriál by měl dostat také Cassian Andor v podání Diega Luny, který nám byl představen v Rogue One: Star Wars Story. Zatím nepojmenovaný seriál by se měl začít natáčet v červnu tohoto roku a to v Evropě.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu