Simpsonovi: Nový plakát a upoutávka lákají na avengerskou epizodu

Simpsonovi: Nový plakát a upoutávka lákají na avengerskou epizodu | Fandíme seriálům
20th Century Television
Zobrazit dalších 6 obrázků
Služba Disney+ (nový online domov Simpsonových) se mezitím šíří do světa, ale mezinárodně na ní zatím žlutá rodinka chybí. Ostrouháme i u nás?

Již tuto neděli, 1. 3., bude mít na americké televizi Fox premiéru nová epizoda známého animovaného seriálu Simpsonovi nazvaná Bart the Bad Guy. Stanice k ní nyní zveřejnila nový plakát a upoutávku, ve které šéf Marvelu Kevin Feige propůjčuje hlasu superpadouchovi "Bradosovi". Díl se bude od těch ostatních lišit v tom, že má obsahovat celou řadu narážek na filmové adaptace komiksů o superhrdinech, respektive na Avengers a celý filmový svět Marvelu.

Zápletka epizody začne tím, že se Bartovi náhodou podaří zhlédnout nový díl očekávaného superhrdinského snímku Vindicator ještě dříve než vyjde v kinech. Aby se zabránilo tomu, že by něco z příběhu vyzradil fanouškům, vydá se za ním dvojice producentů filmu. Ty nadabovali bratři Russoové, známí režiséři stojící mimo jiné za posledními dvěma superhrdinskými filmy Avengers. Kromě nich v nadcházející epizodě uslyšíme také Cobie Smulders, která ve filmovém universu Marvelu hraje postavu Marie Hill.

Kromě toho, že jsou nové epizody populárního seriálu o žluté rodince vysílány na stanici Fox, jako tomu bylo doposud, mohou si předchozí série diváci ve Spojených státech pustit také na streamovací službě Disney+. Ta se postupně rozšiřuje do dalších koutů světa, ke konci března se například spustí ve Velké Británii. Ukazuje se však, že nabídka nebude totožná s nabídkou v Americe. Kupříkladu právě Simpsonovi podle všeho budou v Británii na Disney+ chybět. Důvodem jsou patrně uzavřené licence na vysílání seriálu, které mají některé britské televize. Můžeme se tak obávat, že až služba (s vydatným zpožděním) konečně dorazí i k nám, bude taktéž nabídka obsahu oproti USA ošizená. U jiných služeb (Netflix, HBO...) to často bývá tak, že některé pořady sice dostáváme oproti USA navíc, ale v celkovém součtu dostáváme za stejné (nebo vyšší) peníze obsahu podstatně méně.

Níže si můžete v galerii prohlédnout plakát k nadcházející epizodě Bart the Bad Guy a několik fotografií z ní. A tady už je i slíbená ukázka s Kevinem Feigem:

Zdroj: Deadline, foto: Fox

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu