Už i hrdinní Zaklínač a Pán prstenů pod tíhou okolností vzdali natáčení

Už i hrdinní Zaklínač a Pán prstenů pod tíhou okolností vzdali natáčení | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 13 obrázků
Pro obavy z koronaviru se dále zastavilo natáčení nové řady Příběhu služebnice. Zato u pilotu The Lost Boys produkce běží dál.

Je to pár týdnů, co koronavirus nezadržitelně proniknul i do světa filmů a seriálů. Kvůli aktuální nepříznivé situaci ve světě se zavírají kina, odsouvají se premiéry nebo se pozastavují produkce filmů a seriálů. Obavy z koronaviru postihly nakonec i nějakou dobu odolávajícího Zaklínače od Netflixu. Druhá řada fantasy seriálu se začala natáčet minulý měsíc ve Velké Británii a později měl štáb přicestovat natáčet i k nám. V tiskové zprávě se hovoří o přerušení natáčení na dva týdny, ale je dost možné, že se doba ještě prodlouží.  

Stranger Things, Živí mrtví či Flash... desítky oblíbených seriálů zastavily natáčení
 

Stejná situace se dotkla i jiné seriálové fantasy adaptace, kterou je Pán prstenů od Amazonu. Stejně jako u Zaklínače už kamery také nějakou chvilku běžely. Oficiální zpráva byla zaslána osmi stovkám hercům a štábu, který natáčel na Novém Zélandu v západní části Aucklandu. Od 16. 3. byla produkce pozastavena na dva týdny, ale může to být i na neurčito.

Pozastavení natáčení se nevyhnulo ani čtvrté řadě Příběhu služebnice. K přerušení natáčení vědecko-fantastického dramatu streamovací služby Hulu se v neděli vyjádřila na Instagramu představitelka hlavní role Elizabeth Moss. Herečka uvedla, že se pozastavuje natáčení s cílem zachovat zdraví a bezpečí herců a štábu a připojit se k světu v pokusu snížit riziko nákazy. Dále uvedla, že natáčení bude pokračovat dál, jakmile to bude bezpečné.

Zato natáčení pilotu seriálového remaku upírského hororu The Lost Boys pokračuje (prozatím) podle plánu a celý tým ho hodlá dotočit. K pilotu se nedávno připojila dámská posila v podobě Rochelle Aytes ze seriálů Mistresses nebo Myšlenky zločince. V The Lost Boys si zahraje svobodnou matku dvou dětí. Společně se vrátí do rodného města v Severní Karolíně, které před dvaceti lety opustila a rychle zjistí, že místo je plné upírů.

A u pilotů ještě chvíli zůstaneme. Ten pro komiksový seriál DMZ se dokončit stihl, stejně jako natáčení celé první série seriálu Helstrom od Marvelu. Nově se zároveň dozvídáme o odložení natáčení britské kriminálky Peaky Blinders. Aneb, co se ještě nezastavilo, zastaví se v dohledné době.

Zdroje: Rosario Dawson, Alan Uy, Redanian Intelligence, NZHerald, Deadline, Deadline II, Screen Rant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu