Vagrant Queen: Trailer představuje správně přidrzlou alternativu ke Star Wars

Vagrant Queen: Trailer představuje správně přidrzlou alternativu ke Star Wars | Fandíme seriálům
Syfy
Zobrazit dalších 10 obrázků
Nový sci-fi seriál se snaží o originalitu a osobitost, všechno ale tak trochu kazí viditelně nízký rozpočet.

Televizní tvorba je v poslední době doslova přehlcená masou sci-fi seriálů, které jsou od sebe na první pohled naprosto k nerozeznání a nepřináší nic moc nového ani originálního. Najdou se ale samozřejmě i výjimky. A jednou z nich se bezpochyby snaží stát Vagrant Queen, nová vesmírná opera, která se na celý žánr plný okoukaných klišé snaží podívat z méně seriózního pohledu.

První dojmy: Westworld se ve 3. řadě vrací se vší parádou
 

Hlavní hrdinkou seriálu založeného na stejnojmenné komiksové předloze je Elida - osirotčená členka královského vesmírného rodu, která je donucena prchat po celém vesmíru před galaxii vládnoucí Republikou, která se její rod snaží za každou cenu vymýtit. Když se jednou dozví, že by její matka mohla být naživu, rozhodne se ji spolu se svým přítelem Isaacem a mechaničkou Amae najít a osvobodit ze zajetí. V tom ji však stojí starý nepřítel ve formě Komandéra Lazzara.

Seriál si odbyde svou premiéru už 27. 3. na stanici Syfy. V hlavních rolích se objeví Adriyan Rae, Alex McGregor, Tim Rozon a Paul du Toit. Showrunnerkou je Jem Garrard. Podívat se můžete na trailer, který skutečně ukazuje, že se show snaží být alespoň částečně originální, přičemž jejími hlavními devízami budou nejspíše humor a netradiční vizuál. Už z ukázky je ale bohužel patrné, že produkce neoplývala nějak velkým rozpočtem. Snad to ale slibně vypadající seriál dožene alespoň osobitostí.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Mysule | 20.03.2020 12:38
Správně přidrzlou? Vypadá to naprosto trapně. Další ultimátně nesympatická StRonG WaHmaN, co má max 60 kg a mlátí 2X větší týpky jako nic. Když chcete akční hrdinku, tak sakra dejte tu roli někomu jako Gina Carano. "I hate labels"...detekuju SJW bullshit. A fakt nemohli přijít s jiným názvem pro intergalaktický státní útvar než Republika???
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu