Pán tygrů: Hit o mafiánech z vidlákova dodatečně odhalí nové odpovědi

Pán tygrů: Hit o mafiánech z vidlákova dodatečně odhalí nové odpovědi | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Dokument od Investigation Discovery slibuje odpovědi na otázky, které série od Netflixu nenabídla.

Z dokumentární podívané Tiger King: Murder, Mayhem and Madness (Pán tygrů) od Netflixu se stala nejen skvěle hodnocená a také velmi sledovaná podívaná. Je samozřejmě otázkou, jakou měrou se na tom zasloužila doporučení neopouštět domovy kvůli Covid-19/koronaviru, ale ať je to jak chce, pro Netflix jde o velký hit a spousta lidí touží po dalším výletu do světa chovatelů a "milovník" exotických zvířat, který je mnohem více šokující, než by se mohlo na první pohled zdát. 

Seriálový týden: Papírový dům aspiruje na pozici nejsledovanějšího seriálu na českém Netflixu
 

A zdá se, že budoucnost bude k fandům Pána tygrů štědrá. Kromě toho, že vzniká hraný seriál od herečky Kate McKinnon, chystá další hranou verzi (zatím není jasné, zda půjde o film nebo seriál) také Ryan Murphy a Rob Lowe, ovšem spokojeni budou i ti, kteří preferují dokumentární pojetí. 

Ještě tento týden by měl Netflix nabídnout dodatečný díl Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, který se aktuálně připravuje. Nebo to alespoň tvrdí Jeff Lowe, tedy další z těch, kteří se v byznysu s exotickými zvířaty pohyboval a aktuálně je vlastníkem zoologické zahrady. Aktuálně není zřejmé, zda se nová epizoda zaměří na nějaké doplňkové téma, nebo bude přímo rozvíjet příběhy hlavních agentů dosavadního seriálu.

Naopak, u projektu nazvaného Investigating the Strange World of Joe Exotic od placené stanice Investigation Discovery se předpokládá, že by mělo jít o pokračování. Jde o dokumentární sérii, která chce poskytnout odpovědi na otázky, které zanechala série od Netflixu

Nový dokument má zaštítit samotný Joe Exotic, nicméně není jasné, jakým způsobem s ohledem na to, že je v současné chvíli za mřížemi. 

Co jasné je, je to, že velká pozornost bude věnována postavě Carole Baskin, což je patrné i z popisu chystaného dokumentu:

"Ať už ji zbožňujete nebo nenávidíte, Carole je v centru dění světa velkých koček. Je nesobeckým křižákem a odchráncem zvířat, který nalezl nepředstavitelnou sílu bez ohledu na tajemné zmizení jejího manžela? Nebo budeme svědky toho, jak se mistrovský plán Carole Baskin konečně stane realitou? Bez ohledu na její tvrzení, že je nevinná, je možné, že stojí za zmizením Dona Lewise (její manžel, pozn. redakce), aby převzala kontrolu nad jeho bohatstvím, získala vliv a zatopila svým nepřátelům? Nezdá se, že o tom chce někdo mluvit - až na jednoho muže - a tento muž bude v centru kriminální série od [Investigation Discovery]."

Podle stanice série ukáže i zatím neviděné záběry a bude hledat odpovědi na otázky jako je například to, co vše ví FBI nebo, co dalšího skrývá nejen Carole, ale také sám Joe Exotic. A pozornost se zaměří i na to, kdo je vlastně onen zmíněný Jeff Lowe. 

Je tak jasné, že fandové Pána tygrů se mají na co těšit. Ale je otázkou, jak dlouho budou muset počkat, datum premiéry zatím známo není.

Zdroj: SR, Variety, CS, SlashFilm, MovieWeb

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu