Živí mrtví: Návrat Maggie v prvním traileru

Živí mrtví: Návrat Maggie v prvním traileru | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 5 obrázků
Upoutávky lákají na poslední díl desáté série, u kterého ale nevíme, kdy bude mít premiéru.

V neděli měl premiéru patnáctý díl desáté série Živých mrtvých nazvaný The Tower a byť nebyl původně zamýšlen jako finále aktuální řady, tak kvůli pandemii koronaviru/Covid-19 jde o na delší dobu poslední epizodu s tím, že skutečný závěr desáté řady nazvaný A Certain Doom bude odvysílán jako speciál někdy v průběhu příštího roku. 

5 zombie seriálů, které jsou zábavnější, než Živí mrtví
 

Showrunnerka Angela Kang vysvětlila, proč k posunu muselo dojít. Jednoduše nebyla hotová postprodukce finální epizody, když guvernér Kalifornie oznámil opatření kvůli koronaviru, která zamezila tomu, aby se mohl závěrečný díl doladit.

Původně se mluvilo o tom, že desátou řadu omezení kvůli pandemii neovlivní, ale dojde ke zpoždění produkce jedenácté.  Nicméně jak se ukázalo, tak dopady jsou i na desátou řadu, takže tvůrci museli rychle udělat z patnáctého dílu desáté řady improvizovaný závěr. 

Jak ale bylo řečeno, šestnácté epizody se dočkáme a je se asi na co těšit, speciálně pak, pokud je řeč o fanoušcích Maggie Greene (Lauren Cohan). Právě jejího návratu budeme totiž v A Certain Doom svědky. To ukazuje klip z dané epizody (kromě ní si můžete pustit ještě promo).

Lauren ze seriálu odešla v deváté řadě (AMC odmítlo navýšit její plat tak, aby se přiblížil mzdě mužských kolegů) a ztvárnila hlavní roli v seriálu Whiskey Cavalier, ale ten byl po jedné řadě zrušen a bylo oznámeno, že se v jedenácté řadě The Walking Dead Lauren vrátí. Zřejmě tak bylo plánem, aby se mihla v závěru desáté a pak se "naplno" vrátila v jedenácté. To úplně nevyšlo, ale ať tak nebo tak, Maggie budeme znovu vídat.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu