Arrow: Tajemství závěrečného odkazu na Green Lanterny odhaleno

Arrow: Tajemství závěrečného odkazu na Green Lanterny odhaleno | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit další 4 obrázky
A původně bylo v plánu, že se v seriálu mihne Batman.

V lednu letošního roku jsme se po osmi řadách rozloučili se seriálem Arrow, který odstartoval takzvané Arrowverse. A byť se samozřejmě tvůrci pokoušeli odpovědět na ty nejpalčivější otázky, také nechali pár vrátek otevřených. 

Green Lantern: Příběh chystané série se odehraje napříč desetiletími
 

Například se spekulovalo, že se z Johna Digglea/Spartana (David Ramsey) stane jeden z Green Lanternů (mluvilo se o tom, že John Diggle je vlastně John Stewart, tedy jeden z nejznámějších členů Green Lantern Corps). Což se sice nestalo, ale k Johnovi se dostala tajemná krabice, po jejímž otevření se objevila typická zelená záře. Nicméně bylo ponecháno na divácích a jejich představivosti, aby si domysleli, co se uvnitř trhulice skrývá. 

Teď ale odpověď nabídl sám David Ramsey a samozřejmě uvnitř nebyl prsten Green Lanternů, ale jen jakási zářící kostka, jejímž úkolem bylo generovat dostatečné intenzivní zelené světlé, které by osvítilo obličej Johna. Tohle je nicméně zákulisní fotka, oficiálně stále platí to, že by z Johna klidně mohl být Green Lantern, což by mohlo být odhaleno v chystaném seriálu Superman & Lois, ve kterém by se měl John Diggle objevit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

..my power..

Příspěvek sdílený David Ramsey (@davidpaulramsey),

Kromě toho jeden ze stěžejních tvůrců seriálu Arrow, Marc Guggenheim, prozradil, že původní plány týkající se smrti Green Arrowa (Stephen Amell) zahrnovaly i účast Batmana:

"Tak trochu jsem snil o tom, že Oliver zemře a televizní noviny budou mluvit o jeho odkazu, a jak by hlas televizního hlasatele pokračoval v rekapitulování Oliverova odkazu, obrazový záběr by střihl na střechu s výhledem na celé město, pak by následoval střih na nějakého zločince nebo padoucha, na kterého něko útočí. Objevil by se pár černých bot a také vlající plášť a zazněl hlas, který by pronášel: 'Oliver Queen inspiroval novou generaci samozvaných bojovníků proti zločinu.' A samozřejmě by to bylo náznakem toho, že inspiroval Batmana."

K odkazu na Batmana nakonec nedošlo, což není překvapením s ohledem na komplikovanější situaci kolem toho, co DC televizním tvůrcům dovolí nebo nedovolí dělat s jednotlivými postavami. Navíc v sesterském seriálu Batwoman bylo řečeno, že Batman zmizel, tím pádem by jeho přítomnost vyvolala spoustu otázek.

A jako bonus is můžete pustit video, které ukazuje rozloučení Stephena Amella s postavou Olivera Queena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Stephen Amell (@stephenamell),

Zdroj: Fake Nerd Podcast

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu