Ulice: Po 15 letech seriál opustila představitelka Světlany

Ulice: Po 15 letech seriál opustila představitelka Světlany | Fandíme seriálům
TV Nova
Zobrazit dalších 9 obrázků
Herečka Tereza Bebarová odchází z Ulice. Jak se rozloučí s diváky?

Jedna z oblíbených postav nekonečného seriálu Ulice, která se vyjma pár krátkých přestávek objevovala v seriálu od jeho počátku, se s diváky brzy rozloučí. Po takřka patnácti letech ze seriálu odchází představitelka Světlany herečka Tereza Bebarová, jež o odchodu z Ulice informovala na svém Instagramu. Krátce poté, se k situaci vyjádřila i stanice Nova. Oba příspěvky z Instagramu si můžete prohlédnout níže.  

Ulice v karanténě: Ulice se po vynucené pauze opět připravuje
 

Dle vyjádření obou stran se nejedná o unáhlenou změnu, kterou by provázely rozepře mezi herečkou a stanicí Nova. „Pravdou je, že smlouva s Terezou Bebarovou skončila k poslednímu dubnu a po vzájemné dohodě jsme ji neprodloužili. Děkujeme Tereze za inspirativní spolupráci a krásných 15 let, kdy byla součástí příběhů naší Ulice,“ reaguje na hereččino oznámení PR koordinátorka seriálu Tereza Drtinová, která zároveň uklidnila fanoušky tím, že Světlanu ještě uvidí v dalších dílech: „Diváci se nemusí bát, že Světlana z Ulice zmizí bez rozloučení. Po pauze nás čekají premiérové díly, ve kterých se Tereza Bebarová jako Světlana ještě objeví.

I samotná herečka si účinkování v seriálu pochvaluje a děkuje divákům v oficiálním vyjádření za tak dlouholetou přízeň: „Bylo to krásných 15 let. Tímto bych chtěla poděkovat všem svým fanouškům, všem, kteří měli postavu Světlany rádi. Děkuji za přízeň, podporu, děkuji za to, že jsem se s vámi mohla setkávat, že jsem vás mohla bavit. Také děkuji svým kolegům a přeji vám mnoho zajímavých zápletek.

Zatím není zřejmé, kdy se premiérových dílů Ulice fanoušci dočkají. Je možné, že se nových dílů diváci dočkají až v září.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Odcházím ze seriálu Ulice. Po vzájemné dohodě, s vedením seriálu, jsem se rozhodla ukončit od začátku května spolupráci s tímto projektem. Bylo to krásných 15 let. Tímto bych chtěla poděkovat všem svým fanouškům, všem kteří měli postavu Světlany rádi. Děkuji za přízeň, podporu, děkuji za to, že jsem se s Vámi mohla setkávat, že jsem Vás mohla bavit. Také děkuji svým kolegům a přeji Vám, mnoho zajímavých zápletek. Dozvídáte se to zde, na mém Instagramu, jako první. I Vám děkuji, přátelé za přízeň a za to, že je Vás tady dnes shodou okolností 10 tisíc. To je, za tak krátkou dobu co tu jsem, fantastické!  #serialulice @uliceserial #svetlana #tvnova #odchazeni #novyzacatek #dekuji

Příspěvek sdílený Tereza Bebarová (@terezabebarovaofficial),

Zdroj: Nova Plus

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Wolfi | 05.05.2020 10:44
Prostě debilové z Novy co jiného dodat!! Snad jen, vypraskejte všechny Slováky a třeba se to zlepší!!!!!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu