Taková moderní rodinka: Tvůrci o tom, zda půjde na ukončení seriálu navázat

Taková moderní rodinka: Tvůrci o tom, zda půjde na ukončení seriálu navázat | Fandíme seriálům
ABC
O spin-offu se mluví už nějaký ten pátek, je to podle tvůrců reálná možnost?

Povedený sitcom stanice ABC nazvaný Taková moderní rodinka/Modern Family začal už v roce 2009 a letos se rozloučil jedenáctou řadou. A tvrzení, že spoustě lidem bude chybět není určitě přehnané. Fandové se ale už nějakou dobu upínají k myšlence, že by mohl vzniknout spin-off. Nejčastěji se mluví o tom, že by Cam (Eric Stonestreet) a Mitch (Jesse Tyler Ferguson) mohli dostat vlastní sérii a tuhle ideu podpořil tak závěr Takové moderní rodinky, který nechal otevřená vrátka pro pokračování příběhů téhle oblíbené dvojky. 

Taková moderní rodinka: V seriálu uvidíme Courtney Cox a Davida Beckhama
 

To ale automaticky neznamená, že se spin-offu dočkáme. Je tu taková varianta? Bylo ukončení příběhů v Takové moderní rodince zamýšleno s tím, že by mohla vzniknout další série?

"Ne. V tuhle chvíli o tom nepřemýšlím. Myslím, že je tu pár scenáristů, kteří o tom přemýšlejí, ale doslova o tom pouze přemýšlejí. Využívají času, který nyní máme, aby se nad tím zamýšleli, zda to má nějak potenciál. Já toho nejsem iniciátorem, ale jsem velkým fandou Jesseho a Erica a tyhle postavy jsou mi samozřejmě velmi blízké a určitě si myslím, že jsou dostatečně zajímavé, aby dokázaly nést vlastní seriál na svých bedrech. Já osobně cítím to, že potřebuji kreativně pracovat na něčem novém poté, co jsem dvanáct let pracoval téměř výhradně na Takové moderní rodince," nechal se slyšet jeden z tvůrců seriálu Steven Leviatan.

A jak je na tom druhý "duchovní otec" Takové moderní rodinky Christopher Lloyd?

"Ne [neplánujeme spin-off]. Chtěli jsme, aby se [Cam a Mitch] vydali na nové dobrodružství a zdálo se to být férové, aby Mitchell odešel s Camem a možná byl poblíž Camovy rodiny, protože Cam tohle dělal v Mitchellově životě posledních 11 let. Cam měl příležitost udělat něco skvělého a vzrušujícího. Mitch cítil, že je to v pořádku, že je jeho závazkem nechat ho, aby šel za svým snem a šel s ním, aby zjistil, jak se změní jeho život. Jistě, [příběh Cama a Mitchella] pro nás představuje příležitost. Využijeme jí? Nejsem si jistý, ale byli bychom hloupí, pokud bychom nad tím nepřemýšleli. Nicméně, natočit spin-off je v mnoha ohledech riskantní a neuděláme to, pokud si nebudeme jistí, že to má nějaký potenciál, nechci říct, že je to otázka vzdálené budoucnosti, diskutuje se o tom, ale uvidíme. Nechceme do toho skočit po hlavě, protože navázat na Takovou moderní rodinku je obtížné, ale tahle možnost tu je."

Samozřejmě by mohly vzniknout i jiné spin-offy točící se kolem dalších členů téhle velké rodinky a byť Lloyd poznamenal, že postavy ze seriálu miluje a rád by viděl, co se s nimi bude dít dál, tak také poznamenal, že otevřené konce byly nabídnuty s tím účelem, aby si diváci mohli sami představovat, jak se bude život jejich oblíbenců ubírat dál, ne aby se na ně muselo za každou cenu navázat.

A pokud jde o přímé pokračování Takové moderní rodinky, tak tvůrci se shodli na tom, že po 11 letech uzrál čas na to říct sbohem a nemají pocit, že nenabídli divákům vše, co chtěli a jsou spokojeni s rozhodnutím seriál ukončit. 

Zatím se tedy fandové budou muset smířit s tím, že se členové Takové moderní rodinky rozloučili a je sice možné, že některé z nich ještě uvidíme, ale zatím jde spíše o zbožné přání, než reálnou možnost.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu