Seriálový týden: Mezi Čechy nově vedou reality shows a dokument o Jordanovi

Seriálový týden: Mezi Čechy nově vedou reality shows a dokument o Jordanovi | Fandíme seriálům
ESPN
Zobrazit dalších 25 obrázků
Na Netflixu svůj status velkého hitu potvrdilo vztahové Too Hot to Handle, na HBO se úspěchu těší nová řada špionážního Na mušce.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Nejsledovanější seriály Netflixu za poslední týden:

1. Too Hot to Handle
2. Papírový dům (Money Heist)
3. The Final Table
4. Poslední představení (The Last Dance)
5. Lucifer
6. Riverdale
7. Pán tygrů (Tiger King: Murder, Madness and Mayhem)
8. Orange Is The New Black
9.-10. Láska je slepá (Love is Blind)
9.-10. Volejte Saulovi (Better Call Saul)

Už minulý týden bylo celkem jasné, jaký trend bude tento týden celému výčtu nejsledovanějších seriálů na českém Netflixu vládnout - obrovská popularita reality shows. Tato předpověď se aktuálně více než potvrdila. Reality shows najdeme totiž hned na třech příčkách.

Asi největším překvapením je v tomto ohledu umístění vztahového hitu Láska je slepá, který ještě nedávno celému žebříčku suverénně kraloval. Před dvěma týdny však jeho sledovanost začala postupně klesat, až se minulý týden vůbec do desítky nedostal. Překvapivě se do něj však v pátek vrátil a od té doby si v něm našel celkem stabilní pozici, která mu dokázala vykouzlit výsledné dělené deváté místo.

The Last Dance: Sport zmizel, fandy potěší alespoň dokument o Michaelu Jordanovi
 

Svůj status skutečného hitu tento týden potvrdila show Too Hot to Handle, ve které parta lehce povrchních a výstředních jedinců musí v tropickém resortu vyhýbat sexu a dalšímu tělesnému kontaktu. Už od své premiéry se novinka po celý týden držela na samotném čele žebříčku, díky čemuž z první příčky sesadila španělský Papírový dům. Velice dobře si pak vedla i kulinářská show The Final Table, která si polepšila o celé čtyři příčky.

Oproti minulému týdnu se v aktuálním výčtu kromě staronového Láska je slepá objevily další dvě novinky. Na nový díl se diváky podařilo nalákat prequelu k legendárnímu Perníkovému tátovi - Volejte Saulovi. No a pak je tady především sportovní dokument Poslední představení, který vypráví o životě a kariéře slavného basketbalisty Michaela Jordana, přesněji především o jeho poslední sezóně v týmu Chicago Bulls. Podle recenzí by se mělo jednat o skutečně výbornou podívanou, která by neměla ujít žádnému sportovnímu fanouškovi.

Další velice úspěšný dokumentární seriál v podobě Pána tygrů si pak tento týden oproti těm minulým celkem citelně pohoršil - spadl hned o pět příček, což z něj dělá současného smolaře týdne. Lehce si pohoršili i Lucifer, Riverdale a Orange Is The New Black. Po dlouhých týdnech pak z žebříčku vypadly hned tři velké stálice v podobě Sexuální výchovy, Zaklínače a seriálového Mimi šéfa.

Ke konci týdne si pak celkem dobře začala vést i druhá řada komediálního After Life s Rickym Gervaisem v hlavní roli. Do aktuálního žebříčku se seriál nedostal opravdu těsně, osobně bych se tedy nedivil, kdybychom ho v nejlepší desítce příště viděli. V nadcházejícím týdnu kromě toho přijdou hned dvě nadějné novinky, za kterými stojí slavná jména. Jednou je komedie o dospívání Tenkrát poprvé od Mindy Kaling, známé z amerického Kanclu. No a pak v pátek tvůrce American Horror Story Ryan Murphy přinese svůj nový seriál Hollywood, který nás zavede do Los Angeles za časů zlaté éry filmu. Oba dva seriály mají určitě potenciál celým žebříčkem zamíchat.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu