Lucifer: Obnovení seriálu ohrožují spory o výplatu

Lucifer: Obnovení seriálu ohrožují spory o výplatu | Fandíme seriálům
Warner Bros. Television/Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Warner Bros. se údajně nedaří dohodnout s hlavní hvězdou Tomem Ellisem na přijatelné částce.

V posledních letech fandové komiksového seriálu Lucifer zažívali fajn čas. Přestože Fox seriál zrušil po třech řadách, online svět se hlasitě ozval, čehož si všiml Netflix a poskytl tvůrcům nový domov pro čtvrtou řadu. Poté přišla dobrá zpráva, že bude i pátá, ale ta měla být skutečně poslední. Ovšem, nakonec se objevily informace, že se diváci dočkají i šesté, což jim samozřejmě udělalo radost. 

15 nejlepších Netflix seriálů podle jeho uživatelů
 

Ale nyní se mluví o tom, že by nakonec vše nemuselo být tak růžové. A jak to tak bývá, problémem jsou peníze. Šíří se totiž zprávy, které tvrdí, že jednání zatím nedopadla dobře, protože produkční společnost Warner Bros. Television a představitel Lucifera Tom Ellis se jednoduše nedokáží dohodnout na přijatelném částce, která by oběma stranám vyhovovala. Jinak řečeno, buď chce Ellis moc nebo Warner Bros. nabízí málo, je to o tom, z jakého úhlu se na to díváte.

Podle nejmenovaného zdroje, který má informace z jednání, je situace následovná: "Všichni chtějí, aby byl Tom šťastný, ale je tu určitá hranice [za kterou Warner Bros. jít nechce] a té bylo dosaženo."

Situace ještě není ztracena, podle všeho tvůrci už smlouvu na šestou řadu uzavřeli, stejně tak drtivá většina z obsazení, takže teď záleží na tom, jestli bude někdo z dvojice Warner Bros. a Ellis ochoten couvnout a přistoupit na požadavky druhé strany. A přece jen, nejde jen o ně, ale také o desítky a desítky členů štábu a obsazení, takže by snad mohl někdo z nich udělat vstřícný krok. 

Pokud ne, tak pátá řada bude skutečně poslední. Zatím není jasné, kdy se objeví, nicméně bude rozdělena na dvě poloviny po osmi epizodách a počítá se s tím, že první polovina bude k vidění někdy v průběhu léta. 

Zdroj: TVline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu