Seriálový týden: Mezi Čechy nově vedou reality shows a dokument o Jordanovi

Seriálový týden: Mezi Čechy nově vedou reality shows a dokument o Jordanovi | Fandíme seriálům
ESPN
Zobrazit dalších 25 obrázků
Na Netflixu svůj status velkého hitu potvrdilo vztahové Too Hot to Handle, na HBO se úspěchu těší nová řada špionážního Na mušce.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Nejsledovanější seriály HBO za poslední týden:

1. Teorie velkého třesku (The Big Bang Theory)
2. Taková moderní rodinka (Modern Family)
3. Hra o trůny (Game of Thrones)
4. Westworld
5.-6. Malý Sheldon (Young Sheldon)
5.-6. Sex ve městě (Sex and the City)
7. Průměrňákovi (The Middle)
8. Živí mrtví (The Walking Dead)
9. Siréna (Siren)
10. Příběh služebnice (The Handmaid’s Tale)

Po většinu týdne byla desítka nejsledovanějších seriálových počinů na českém HBO už klasicky velice konzistentní a neměnná. Zejména ke konci týdne jsme v ní však mohli sledovat hned několik zajímavých změn. Tak si nejprve zopakujme skutečnosti, které celým žebříčkem prostupují v podstatě celou dobu, co u nás Seriálový týden vychází.

Jedna věc, která je už několik týdnů po sobě naprosto neotřesitelná, jsou zejména první tři příčky. Hra o trůny, Taková moderní rodinka a zejména Teorie velkého třesku jsou jednoduše všechny naprostými klasikami a alespoň nyní si lze jen stěží představit, že by měla být jejich pozice v nejbližší budoucnosti nějak ohrožena.

Westworld: Populární sci-fi se vrátí ve čtvrté řadě
 

Zato těsně pod stupni vítězů se konečně děje nějaké to “drama”. Westworld si svou bramborovou medaili sice drží už pěknou řádku týdnů, ke konci týdne však spolu s Malým Sheldonem lehce klesl na úkor komediálních Průměrňákových. Na změny příček v celotýdenním žebříčku to sice nestačilo, uvidíme však, zda se výsledné pozice třeba nebudou prohazovat v příštích týdnech.

Desátou pozici si tentokrát zvládl obhájit Příběh služebnice, opět ke konci týdne se však začal pomalu ale jistě stahovat do ústraní, přičemž ho na jeho pozici postupně nahrazovaly hned dva seriály. Jednak se na jediný den po předminulém týdnu do výčtu vrátilo české romantické Až po uši, to se však do první desítky zvládlo dostat až v neděli. Do té doby jeho místo obsazovalo špionážní drama Na mušce, které nedávno přišlo se svou třetí řadou. Jak bude desátá příčka vypadat příští týden, je v tuto dobu velice těžké odhadnout.

Celkem nepravděpodobně, ale přece jenom možná, by desátá pozice mohla připadnout asi největší novince příštího týdne v podobě Bludných kruhů. Osobně bych si spíše tipoval, že se na první pohled velice hluboké drama mezi nejsledovanější počiny nezařadí - už jenom proto že se nejspíše nebude jednat o nějak odlehčenou podívanou. Pouhý fakt, že v seriálu hned ve dvou rolích uvidíme slavného Marka Ruffala, by ale přece jenom nějaké ty diváky nalákat mohl. Pravdu však zjistíme až po dnešní premiéře.

Zdroje: Netflix, HBO (průměr z denních přehledů)

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu