Bažináč: Fanouškům vysvitla (malá) jiskřička naděje na obnovení seriálu

Bažináč: Fanouškům vysvitla (malá) jiskřička naděje na obnovení seriálu | Fandíme seriálům
DC Universe
Zobrazit dalších 29 obrázků
Práva na vysílání první řady nově získala stanice The CW, domov většiny komiksových sérií ze světa Arrowverse.

Seriál Swamp Thing/Bažináč, jehož první řada se objevila na streamovací službě DC Universe, se dočkal velmi pozitivních hodnocení a plánovalo se, že povede k několika spin-offům dalších členů týmu Justice League Dark.

Doom Patrol: Další DC seriál míří na novou platformu
 

Proto bylo velkým překvapením, když pouhý týden po premiéře bylo oznámeno, že je seriál zrušen a z původních 13 epizod se počet sníží na 10. Důvodem měly být kreativní neshody mezi tvůrci a produkční společností WarnerMedia a také svou roli sehrálo to, že daňové úlevy Severní Karolíně, kde se seriál natáčel, nakonec nebyly tak vysoké, jak se předpokládalo. 

A byť samozřejmě fandové doufali, že druhá řada přece jen vznikne, tak to bylo neustále popíráno. Teď se ale objevila malá jiskřička naděje. Práva na odvysílání první řady získala stanice The CW (která bude vysílat také jiný seriál od DC Universe a to Stargirl) a logicky se tak začalo spekulovat o tom, že pokud by na The CW, která je častým domovem DC projektů, seriál bodoval, mohla by stanice přemýšlet o pokračování. 

Nic takového zatím v plánu není, ale prezident The CW Mark Pedowitz prozradil, že je rozhovorům o tom otevřen, pokud bude dostatečný zájem:

"Aktuálně je to pouze jedna řada. Nevím, jestli se bude pokračovat. Samozřejmě by to záviselo na diskusi mezi Warner Bros. a The CW. Ale v současné chvíli jsou tu jen ty epizody Bažináče, které máme k dispozici."

Potenciál tu tedy rozhodně je, v crossoveru Crisis on Infinite Earths bylo potvrzeno, že je Bažináč součástí Arrowverse, takže pokud první řada u diváků uspěje, pak je tu velká šance na oživení. Přesné datum premiéry na The CW zatím stanoveno nebylo, ale bude to ještě letos, což dává vědět nový plakát, který najdete v galerii.

Zdroj: CBM

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu