Pán tygrů: Carole Baskin čelí obvinění z falšování podpisu svého zmizelého manžela

Pán tygrů: Carole Baskin čelí obvinění z falšování podpisu svého zmizelého manžela | Fandíme seriálům
Netflix
Zájem o podivné zmizení jejího manžela probudil právě dokument pro Netflix.

Hlavní "hvězdou" extrémně úspěšného dokumentu Pán tygrů streamovací společnosti Netflix byl Joe Exotic, ale zdatně mu sekundovala Carole Baskin, která je jeho velkou nemesis. A právě ve spojení s Carole se vynořilo několik zajímavých otázek. Například to, co se vlastně stalo s jejím manželem Donem Lewisem, který v srpnu roku 1997 jednoduše zmizel. 

Pán tygrů: Hlavní roli v chystané seriálové adaptaci ztvární Nicolas Cage
 

Samozřejmě tak někteří obviňují Carole z toho, že za tím stojí ona a dokonce zazněly teorie, že ho zabila a jeho ostatky předhodila tygrům. Nic z toho nebylo prokázáno, ale faktem je, že dokument Pán tygrů znovu probudil zájem o tento případ.

Nyní se ozval také právník Dona Lewise Joseph Fritz s tím, že věří, že podpisy na dokumentech, které dávají Carole právo nakládat s Lewisovým majetkem, jsou zfalšované a podle Fritze je pravděpodobné, že je za tím stojí právě Baskin.

A aby toho nebylo málo, tak šerif Chad Chronister z Hillsborough požádal veřejnost o to, aby poskytla informace, které se případů zmizení Lewise týkají. 

Radost Carole asi neudělá ani vyjádření forenzního experta na písmo a dokumenty Thomase Vastricka, který se vyjádřil právě k údajným podpisům Lewise:

"Poté, co došlo k prozkoumání plné moci a závěti, kdy oba dokumenty vznikly 21. 11. 1996, jsem byl zaražen nezpochybnitelnou podobností obou sad podpisů. Šlo o téměř přesnou kopii a to až do takové míry, že jsem si byl velmi jistý tím, s čím se potýkám - minimálně v případě podpisu pana Lewise - tyto podpisy byly obkresleny. Pokaždé, když se podepíšte, je tu určitá míra odlišností jednoho podpisu od druhého a tyto si byly až příliš podobné. Nebylo vůbec obtížné to určit."

To samozřejmě nevyznívá ve prospěch Carole, která poté, co její manžel zmizel, získala kontrolu nad majetkem v hodnotě zhruba 10 milionů dolarů. 

Je otázkou, co nové skutečnosti budou znamenat pro případ zmizení Dona Lewise, ale jisté je to, že se Carole kvůli účasti v Pánovi tygrů objevilo pár nových vrásek na čele. 

Zdroj: Fox News, CB

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu